[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1652)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
同時,在與初次見面的人交往時,可以盡情展示你的長處,這樣的機會對你有很大的幫助。

Bdd: 收到,聽日盡力表現打爆對面,完場去拎偶像電話no
諗到Bdd爆超西踢走t1個畫面心情就複雜
唔好諗
冇期望冇失望

LCK即刻出圖
佢地都有試過創造下 但今個patch好死玩唔點個幾隻就拜鳩拜啦
一諗起過埋聽日同jfft t1就可以重組加廢佬宣布休季就興奮
T1:破隊史首次4th seed入world

Or

斷連續入world record
22年個ptsd今年又要再發作
上場先發作完DK炸彈仔,聽日就準備回憶返22年決賽,連續兩次心靈上打擊,我驚o蛇睇唔開裸奔
破隊史首次lck 4th seed參賽

其他隊:我打T1?
T1 肯定會在庫奇季後賽 0-10 後首搶他
T1 幾時同jfft打 有無直播
去現場睇
其實最慘係佢自己唔想休 佢一定要接受下自己今年己經大不如前 其實佢啲走位係仲有係到 我留意左佢今年好耐 佢好多時 食兵貪快唔撚等啲兵埋塔就沖出去食左先結果比人捉 起碼超過20次樓上。 用牙凝 就q3出去。用飛機 就w出去

結果次次就係原本啲人唔想捉佢但見佢出塔勁遠食兵就順便單捉埋佢 仲有今季啲ad中路 佢隻隻拎黎多沙皇玩
又我打頭陣?
Anyway,懷念大隻仔生活品質
你睇琴日smk都知最後一場 玩返自己拿田既法師打最後一戰 對比廢化我情願佢拎球女/啊離/其他法師英都唔想再睇佢拎ad打中 可惜佢都係唔敢拎
T1已經連個勢都輸埋
李哥快啲集中精神
t1都幾大壓力 如果聽日比人3:0輕鬆戰壓 真係諗唔到廢化會做出咩傻事 驚佢睇唔開自殺其實佢應該有抑鬱症
lm
諗真d由wbg vs jdg開始
light/ruler, viper打gen, aiming打t1到今日deft
ad發揮係咪比regular重要左好多
打fox 係一啲煩惱都冇 咁輕鬆過 根本冇透露啲乜
低質
唔放自己係第一位
因為smk冇太諗輸贏
佢憎ad mid patch
佢可以輸 但係佢唔可以自己拎ad mid輸
所以最後笑住揀lb
Smk只係唔想自己後悔
faker應該都feel到

Faker再諗返 上個決勝局唔想後悔
所以拎lb嘅 係當年嘅自己
而今日自己揀嘅係corki
嗰下心態上已經唔同左
聽日guma pick多次西維爾對炸彈佬有冇得諗
琴日果場都係因為trash1集體失智先輸番本身都頂得幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞