[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1652)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
T1藍方就 小火龍 樹人 ziggs
KT紅應該 azir Ashe rumble
搶炮娘 oner 求奇揀隻坦/開戰 唔好比佢刷野英
T1 紅方就 小火龍 ziggs rumble
Kt 藍應該 azir Ashe jhin
比壽司counter pick 完美大哥
聽日熱門POST預測
https://www.fmkorea.com/7470856569
KT 輸的情況下:
是終結者也是瘋子,哈哈
完美的地方毫無掩飾地顯示了弱點
Deft 職業生涯的最後一場比賽竟然被 Hirai 搞砸了
該死的那個 Renekton 能不能不要再玩了
Hirai 昨天說了這麼多,果然就是這樣
嗯,KDF BDD~

T1 輸的情況下:
Guma 被低估的原因
真的就是中路差距,這樣的話也沒話說?
從kkoma回來之後,隊伍變得奇怪了
ZOFGK必須解散,打法已經被破解了
SKT 的報應終於來了,真是令人嘲笑的結局
嗯,KDF Gumayusi~

韓網留言評:
嗯,KDF DCBGK
D=DuDu
C=Cuzz
B=BDD
G=Guma
K=Kellin

點都有KDF著數喎

請補充我們因為Zeus失去了多少獎盃
- 然後下面就會有人覆佢身價No.1

KDF笑到最後

Gumayusi dpm
T1 Ruler
認真既 咁既T1真係不如散撚左佢啦
T瘟都攰架啦
2024 ZOFGK 155場 爛尾End
gen打得咁少既
未到worlds已經打埋worlds嘅場數勁慘
終於可以收工喇
2025 T1

Zeus
Kanavi???
Faker
Ruler/Guma
Rekkles????

感覺O蛇會比人踢走 KERIA自己走 zeus會重金留
其實KT跟DK bp都已經夠做
主要係T1唔夠ban位ban KT堆英

DK幾個呢個patch已經pool細
T1啲bp都可以柒下柒下嘅
仲要KT(除咗上)個pool大過DK咁多
真係無解
搶口
Lm
成日贏2:0 3:0 咪打得少
實力好排名高全部直入R2決賽
唔似啲閪隊咁打少好多敗部同入圍賽啦
81%
dk keria
下年全局bp
zeus+oner點頂
keria都話以前撚手啲常規英
實鬧交
做錯左咩要夾kellin
同埋冇打過losers bracket
8 world champions in the match for LCK #4, stacked league
當打scrims
KDF Gumayusi都幾夾
4>8
LM guma 粉
覺得T1 可以紅方 放rumble
谷 藍方首搶, 自己搶兩隻
T1有邊兩隻搶完係有用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞