「做假數大國」 連登仔神台 日本JR 數據做假越10年!!今天暫時停駛約7000節貨物車廂

207 回覆
52 Like 140 Dislike
上到
啱啱去完
啲jubilee bakerloo line 都上到
應該係數值過唔到關 就唔合標準 車就要停
返工個班撚樣唔想煩 就改到合格 車照去 佢照收工?

最後就出事啦
唔係0蚊,你咪提出證據

我淨係見到新聞無罪釋放,想知咩國家無罪釋仲要罰
依d case梗係罰間公司錢架啦, 係你咁on 9先會話罰個社長啫, 大佬, 你唔係真係咁撚呀
仲有沙田呢 又係要成車人行路軌
中環對炒好彩冇載人
將軍澳成個車箱差d甩埋
香港出事:屌你老母垃圾黨鐵狗也不屌
日本出事:全世界一樣

根本連登仔思考水平 = 藍絲

藍絲:唔鍾意香港,批評香港
你咪走囉

一鳩樣

講咁閪多
日本脫軌死107人

有得比既你先出聲啦

都唔知做乜
香港出事冇人落台:
日本如果出事個交通大臣都應該下台, 人地個政府民選架

日本出事冇人落台:
咁日本係有苦衷既

日本仔造假不意外!
即係無任何後果,咁你拎個社長出來打晒飛機做乜柒
接管九鐵之後第一時間執咗貨果Part啦
證明難管又賺唔到
邊個打飛機? 人地做社長都有出嚟道歉辭職, 就算告唔入都俾人搞足十二年, 你不如睇埋單嘢點出事原因先衝出嚟柒啦, 唔該!
唔好意思中國有好多貨船喺日本偷捕魚
單單係日本一發現問題就立即公佈立即停立即查
係強國唔出事就冇事
你應該日本都未去過
講法律後果你又講咩辭職道歉,屌你真心弱智,咁禮頓做假罰4萬一樣接少咗好多project,你當真係得4萬蚊就完

係你自己衝出來拎個社長,講到幾大陣仗,仲要撚係highlight紅色,原來人地根本無事,舞照跳馬照跑

而家仲講個事故原因,你問下死者家屬個事故原因係唔係,管理層失誤,導致百幾人死亡
日本JR 數據做假都咁安全

真好
你講日本壞話你仆街了
冇得討論,首先唔可以講日本壞話,其次就算衰左一定有苦衷
1. 脫軌同今次既問題無關
2. 今次既問題係假報告, 唔係低過標準值
3. 即係50分合格佢見全部都超過50分即係全部都全格咁就全部都填晒50分, 但其實有51-55分
首先 連登仔實聽日本壞話先

講日本壞話 = 你咪撚去日本/中國點點點
所以得標題係寫佢數據做假

內文我轉貼 冇改過任何野

重有都未調查完
調查完就唔會今日停7000部
日本人點會造假
假新聞定中國人入左去做
一時唔小心唧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞