「做假數大國」 連登仔神台 日本JR 數據做假越10年!!今天暫時停駛約7000節貨物車廂

207 回覆
52 Like 140 Dislike
大日本做假都安全過某國
who?
人地日本公司出事, 班高層全部出嚟鞠躬+落台呀, 係香港公司咁正, 連人都唔使炒一個就搞掂, 真係唔知邊個井底蛙
崇日撚幫日本人含緊撚
偷偷留下負皮
唔得閒覆
問#24
係架, 日本政府都on9架, 咁人地如果出事個交通大臣都應該下台, 人地個政府民選架!
應該係公司內部既中國人或者香港人做,唔關日本人事
有人要切腹了
即係超載成10年都冇乜事?
咁人地如果出事個交通大臣都應該下台

落左台先講啦

JR福知山線出軌事故(日語:JR福知山線脱線事故)是發生於日本兵庫縣尼崎市的一次重大鐵路事故。2005年(平成17年)4月25日上午9時18分,一列西日本旅客鐵道(JR西日本)行駛在福知山線(官方暱稱「JR寶塚線」)上的快速電車因為脫軌撞擊路旁公寓大樓,事故共造成包括司機員在內的107人死亡,562人受傷[1]。

依單死107 交通大臣都冇下台
係到ff
係含撚加兩隻手幫日人人打緊飛機,所以唔得閒覆
咁真係有人唔會搵公家⋯
同埋你個類比錯撚晒。醫生有得揀,明知條友有醫療事故底花晒仲搵佢醫?
同樣,你哋講撚到日本咁撚危險,仲去?
原來又係哩邊鬧邊移民美國嘅愛國者之流?
是旦搵nhk都一大堆日本衰野
都係香港好
有公屋有老綜有2蚊車

宮司が神社の収入一部を私的流用か 東京国税局が所得隠し指摘
2024年9月12日 11時37分
https://www3.nhk.or.jp/news/html/20240912/k10014579981000.html

虐待で死亡の子ども 全国で56人 新生児の遺棄死亡が最多に
2024年9月12日 14時18分
https://www3.nhk.or.jp/news/html/20240912/k10014580091000.html
日本,歐美好在錯左會調查
做假會被懲罰
會改進

唔係做假數炒車之後
再係死人數度做假
無人需要負責
炒多架時直頭唔報道當無事
比返個 豉油先

日本JR貨物造假數據 停駛全境貨物列車影響物流
2024-09-11 18:36 中央社 東京11日綜合外電報導

https://money.udn.com/money/amp/story/5599/8221988
JR福知山線出軌事故(日語:JR福知山線脱線事故)是發生於日本兵庫縣尼崎市的一次重大鐵路事故。2005年(平成17年)4月25日上午9時18分,一列西日本旅客鐵道(JR西日本)行駛在福知山線(官方暱稱「JR寶塚線」)上的快速電車因為脫軌撞擊路旁公寓大樓,事故共造成包括司機員在內的107人死亡,562人受傷[1]。

依單日本交通大臣 都唔洗辭職
哇,原來日本JR講大話咁大件事
好彩我哋祖國從來唔講大話
祖國萬歲
又來圍中救日
Agree Ching
為左5毛錢老母俾人屌到閪爛都要頂住
fake news
咁大單嘢你有冇睇過點解會出事先, 唔通意外出事又要人下台
認同請分享

笑到唔識講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞