「做假數大國」 連登仔神台 日本JR 數據做假越10年!!今天暫時停駛約7000節貨物車廂

207 回覆
52 Like 140 Dislike
咁請問圍護中國你認為係點樣救日本呢
依個係日本交通大臣?

明明你自己講日本交通大臣出來
人地JR西當年會長同社長落咗台

同埋JR西到而家都重喺官網當眼處放呢單嘢出嚟
造假大國呢個位睇嚟要讓出嚟啦
9名港鐵高層被政府要求辭職,當中包括港鐵主席馬時亨。

傍晚港鐵開記者會交代事件,董事局主席馬時亨代表港鐵向公眾道歉,同時宣佈多名管理層人員離職,當中包括工程總監黃唯銘,即時生效,而原定2020年約滿的行政總裁梁國權則提早退休,但留任至繼任人接任為止。梁國權表示承建商為克服施工困難,私自更改紅磡站月台層版連接方式,認為新方案其實比原本的更好,連外間專家亦同意。[48]

你有冇睇過禮頓案架?
咁當我錯, 冇交通大臣下台, 咁香港地鐵咁大單都係罰四萬, 唔怪得ching你話香港世一啦!
所以真係唔好再去日本,垃圾鬼國
佢自己要話 日本政府係民選 出事日本交通大臣會下台

唔係我講呀

同埋禮頓案

傍晚港鐵開記者會交代事件,董事局主席馬時亨代表港鐵向公眾道歉,同時宣佈多名管理層人員離職,當中包括工程總監黃唯銘,即時生效,而原定2020年約滿的行政總裁梁國權則提早退休,但留任至繼任人接任為止。梁國權表示承建商為克服施工困難,私自更改紅磡站月台層版連接方式,認為新方案其實比原本的更好,連外間專家亦同意。[48]

馬時亨則曾兩度向特首林鄭月娥請辭但被留任,三度強調自己「好有責任感」,故接受挽留完成新任港鐵行政總裁遴選工作。[49]港鐵會全球招聘並甄選因沙中綫偷工醜聞而出缺的新管理層人選[50]。
佢有講錯咩,同過大陸人/外國人做野就知,係香港人先會有個種一定要做啱d野既態度英國留低既底係好但都要香港人性格execute到先得

小學畢業未?
連登文化真係好撚Toxic
貼篇新聞出嚟都係為左要鞭邊個邊個屍
想睇下認真討論都冇
禮頓罰四萬嘛, 我知呀!
中日友好呀 我們是兄弟
係羅 知咪得羅
咁請問依家轉咗中國人做話事人, 咁你覺得"香港人"仲會唔會好似97年之前咁呢
紅左點解?
半澤直樹有無得出多季?
股價幾時升翻上去
輕鬆啲 連登時事台不嬲係咁垃圾
禮頓案

馬時亨則曾兩度向特首林鄭月娥請辭但被留任,三度強調自己「好有責任感」,故接受挽留完成新任港鐵行政總裁遴選工作。[49]港鐵會全球招聘並甄選因沙中綫偷工醜聞而出缺的新管理層人選[50]。

唔係高官
相關人士咪一樣有人落台
有咩分別
連登仔:中文版睇唔到喎,我又唔會咁奴隸學日文,總之就係冇悔改過啦
都係香港打工世一,PIC唔駛咩飛,出事罰個錢拍個囉友就得,走都唔駛走人工繼續袋
一條撚
封閘就第一
與祖國接軌 死35人以下唔計 何況冇死人
日本個working culture 真係兩面刃嚟,冇事都還好,有事提出問題真係會比人屌到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞