One Piece海賊王第1126話情報+討論

407 回覆
21 Like 4 Dislike
先撩者賤啦
人地嚟挑機唔通任人打唔還拖咩?
薇薇個樣應該係足十成似莉莉 伊姆都好明顯係得唔到人同心 然後嬲足成世果啲怨婦格
women☕️
比賽果個都算 打青雞果到我一路都當已經係w7篇
好多人都估同薇薇有關
但應該係個洛基王子鍾意娜美所以捉走佢
懷疑你就係輸民意果個四眼仔

基德挑紅髮機兩次,都可以講成紅髮打壓新人

係咪要寫紅髮霸王式嚇走佢就算?

癡漢燒尻紅髮旗又可以當佢大人不記小人過?
伊姆同莉莉爭 joyboy
未到收網時機掛
臥底劇成日都係咁
仆街 準備又搞返年幾兩年先合體可以推主線
同樣覺得伊姆係女人
應該係好喜歡JoyBoy
基德唔係諗住用地圖炮殺卒,我估紅髮都未必出手。幫佢兜晒,講到明基德佢動左殺念先,

尾田好少寫預見未來,紅髮正常可以秒完就算,秒基德真係有心幫佢打定底。
置頂張圖#36
係基德出手先 唔滅佢就到自已俾人滅團
雖然我都覺得好大可能係兩個人,冇理由咁早講咗個名出嚟。

但仲有人格移植

大陸嗰邊有人問,羅冇出現過呢招畀明哥睇,點解明哥會知道

另外明哥都好撚奇怪,佢好似知道咗好多嘢,佢知道咗穿越者,桃之助同錦衛門,講得出佢哋名
One Piece red 電影出左本書仔
有講紅髮可以cancel 人地見聞色
有果實圖鑑
天龍人多情報有咩奇
明哥佢仲要係地下最大情報商
明哥捉咗內奸
一早爆曬桃之助同錦衞門啲嘢
博士幫芬奇改造啦屌。學和平主義者加個泡泡盾屈能力者都好啦。(冇資金

新增老豆Q幾時幫下個仔尾田咁樣鋪排得都九成九有後續架啦

留系度6個
甚平,波尼,博士,骨仔,羅賓,芬奇

走左6個
路飛,契仔,山治,娜美,烏爺,索帕

尾田真係夠分兩隊
唔好玩啦,如果當日佢同卡普,克比一齊出手,有機會滅島,黑鬍子最後淨返幾丁友

同消滅四王團冇分別
噏得出消失左咁多年既和之國人個名唔係地下情報咁簡單。
和之國出名封閉消息。另外,唔係好多人會當穿越係一回事,真係冇人信
竟然
尾田唔係認過柒左寫斷佢隻手咩?
(唔記得邊度講過)
路飛2年前連黑貓團個克洛船長都苦戰,2年後已經4皇lv
紅髮斷手之後過左6年先做4皇,已經進步得好慢
我未見過 師兄你提供下🙇
When Nami wakes up, she has a Viking (Elbaf) costume, with a sword on her back. The walls & floor looks like Lego.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞