歐盟幾時做嘢?!蘋果確認iPhone 16/ 16 Plus 的Type-C 仍沿用USB 2.0的規格

183 回覆
156 Like 9 Dislike
根本就係,如果個個都咁care 市場會制裁佢,年年都咁好賣根本就who fucking care
iphone AAC > Sony LDAC
你係咪舉錯例 Standard係為咗方便用家 冇聽話係環保政策 如果係環保政策應該會畀數據同預測出嚟 你可以講下歐盟嘅預測有咩問題
現實係有班人仲J 緊3.5mm
整adapter 嗰班先頭痕,又要呢樣又要嗰樣
你表演下一條線都唔督點用隻SSD
柒咗就摺埋收皮啦
縮返入你老母個閪度
記得今次要駁臍帶呀
idog 死攬lightning 60hz學人講tech
揸住條閪線入完data未呀呀叔
Tech唔tech 關你撚事咩
人講你又講唔知醜
EU 關心嘅係環保私隱壟斷
所以會迫apple 轉type c
會因壟斷app store罰apple

但usb 速度唔係EU 關心嘅嘢。
咁又關你乜事?
定係你淨係諗住嚟幾隻idog圍爐就算?
iphone 30w慢充>vivo 200w快充
iphone face id> 屏下指紋解鎖

放心
果粉樂意交智商稅
Pro機做到USB 3.2 Gen2

An機flagship先得USB3.2 Gen1中階又係USB2.0

不過呢度啲人水平係咁上下 乜都唔識 見人抽水就加把嘴
仆街即刻唔想買16,本來都幾想買
你有呢樣需求就要俾錢買
一貫apple作風
唔用線可以點同電腦啲相同步?啲相係用唔同電話同相機影,慣咗入落電腦到分類再過落電話。
iPhone 16賣幾錢?
An中階機賣幾錢?
公道講,其實an機非旗艦產品好多都係2.0黎
原來去到尾都係講錢

唔好意思 iPhone 從來都冇人話抵買

你要價錢平 性價比高你可以繼續買Android

不過純粹想話比啲人知唔係全部An機既USB C 都係USB3
Are u on9?
Samsung S24價錢同佢差唔多,都一樣有USB 3.2 Gen 1
Apple iPhone 16賣緊人哋次旗艦嘅價錢
但比緊人廿幾年前嘅USB2.0傳輸速度
你點講都講唔過去
擺明當你傻b
你都同佢洗地
iPhone 16 冇USB3.2 Gen 2最大因素係佢冇ProRes拍片

Apple自然唔會比USB 3.2 你會唔會有啲咩誤解
幾年前既iPad mini都已經有usb3喎
返屋企睇睇我部19 mini有冇 pro res先
生產力工具?
pro 就有 3.1 速度。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞