[BUNNIES] NewJeans討論區(105) - HYBE STOP SABOTAGING NEWJEANS!

1001 回覆
22 Like 23 Dislike
可樂拼盤應該仲有嘅 都傾好晒
唔幫手都算,仲要倒米
岩岩日本啲朋友都問我NewJeans單野
其實大家唔駛太在意其他人睇法
每個人睇法都未必一樣,甚至同你完全相反
但其實有好多人都可能同你同樣想法
唔駛刻意改變人地想法
身邊有人問,或者有機會先同其他人講下件事
大家一齊撐落去
今日有冇update
聽到好似話今日董事會都係無理到njs嘅訴求
BTS個班粉根本唔應該出聲!
其實BTS想走好耐了吧
12月好似仲有Fortnite 嘅合作
唔知有冇影響
希望美國Bunnies一齊聲援NewJeans
堆傻鳩奴性高到一個點,先不論閔個人品格問題,冇咗個一手帶起NJ嘅製作人就算hybe肯放資源都未必諗得掂個組合發展路向,更何況睇直播都聽得出成間hybe 已經係度杯葛緊NJ,就算唔出聲都幾肯定係等被hybe收皮

呢鑊我撐NJ
佢哋會話全部好小事,出得嚟做嘢就預咗係咁
因為唔可以再唱之前的歌
所有版權都係hype度
正常製作人 監製 造妝師 PR
都喺舊公司度
除非成間公司的人過哂檔
如果唔係就算解約轉公司
好多野都唔同哂
唔可以再唱之前的歌都已經吸引唔到路人
大佬啊 可唔可以咪撚柒拎住貓/任何njs 成員嗰名周圍吸hater 辣火頭 好撚肉酸
而家係無論幾多手足係公海為njs解釋都冇撚用
一條友都夠入晒bunnies 數
公海開頭正反都有 一日唔夠就完全騎劫咗做hater po
班hater唔撚洗瞓24小時都mon po
鬥唔過佢地
HYBE新代表李在相“按照原則進行”…事實上拒絕New Jeans要求
HYBE新任代表董事李在相表明瞭“按照原則”應對Ador事件的立場。事實上拒絕了New Jeans要求閔熙珍回歸Ador公司代表和製作-經營整合等要求。無異於強調這次事態不會對HYBE 2.0的方向性產生影響。
臨時股東大會後,李代表在記者見面時說:“雖然需要時間,但將按照原則冷靜應對,HYBE是遵守原則的企業,是追求正道經營的企業,這種基調沒有變化”。並補充道:“現在回想起來,遵守原則的人才會成為最後的贏家。”
這被解釋為HYBE在運營多廠牌體制時,以及在應對Ador事件時將堅持製作和經營的分離。
李代表拒絕了New Jeans的要求。前一天,New Jeans通過YouTube直播要求閔熙珍在25日之前回歸公司代表。她們說:“我們想要的是以前代表閔熙珍為代表、經營和生產整合的原來的Ador”。
HYBE方面對李在相CEO的發言官方表示“按照字面意思理解即可”。
一個Hybe原則按本子辦事
幫推
呢個係韓網發起聯署
已經冇人記得當初金x覽單野HYBE幾落力護航
係收唔到科先被逼出力推NewJeans
已簽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞