[BUNNIES] NewJeans討論區(105) - HYBE STOP SABOTAGING NEWJEANS!

1001 回覆
22 Like 23 Dislike
珍,佢地永遠最叻就係偷換概念打稻草人
想屌某樣野就是但up個反方論點出黎就話係我地講,但睇晒成個新牛po都冇見過有人講過
中學老師都教過作文寫反方論點要有實例啦,依家同就咁寫「有人認為」乜乜乜有乜分別
Hybe咁耐都冇回應
等中午回應
同埋佢地最中意用嘅point:擺明閔老母背後操縱,班女聽佢指示先開live。

免治直播個陣都預判埋有人會咁講直接講埋出黎,再話係大家自己決定開live,估唔到你地又真係跟住咁講

成班人十足十2019個陣,所有野都係尾國佬搞事,收咗尾國佬錢做嘅
柒到冇眼睇
所以連登都係圍爐同睇女算啦 公海睇下就算
佢哋要咁覺得即使免講埋都會堅持咁諗 一早已經先入為主啦
唔理咁多
支持newjeans
其中一個仲要話對NJ冇嘢,係唔like偏激bunnies
佢唔諗下自己做緊D咩
幫le sserafim吸仇恨值
真係多得佢唔少
作為fearnot 同bunnies真心想兩隊都有好發展
偏激撚真係好撚戇鳩
頂唔順睇超過2頁
一堆歪理加自high
仲要覺得自己幫緊偶像
極弱智
求下佢哋唔好再害fim
同意
無視佢地就ok
你幾理智郁爭同班唔理智嘅講
只係對牛彈琴嘥氣
留返啖氣好過
仲要覺得自己幫緊偶像
極弱智
求下佢哋唔好再害fim
同意
無視佢地就ok
你幾理智同班唔理智嘅講
只係對牛彈琴嘥氣
留返啖氣好過
唉屌,4點幾天都就光
完全訓唔著…
個心又好似谷住谷住咁
主要唔係出面啲人講乜
係替啲妹豬唔抵
希望大家訓得好啲 利申:訓唔著
半夜扎醒都係咁上 social media
Dklm 講洗腦邊夠閪be嚟,有晒證據同邪教有關連都撳得住,邊夠佢哋玩
啲人係咁

利申 有記低某啲名

如果唔係我都鍾意佢哋個團 一定踩得勁過出面班hater
佢知佢老母俾狗屌

佢哋何嘗又唔係幫自己班女樹敵
相由心生
凌晨先有時間睇返佢地段live睇到眼濕濕,追埋po成3點先訓得著,一早又要起身返工

成件事最欣賞佢地知其不可而為之嘅勇氣
我諗佢地都知行得呢條路就冇得再翻轉頭,結果我諗都好大機會凶多吉少,但佢地都勇敢企出黎講佢地想講嘅野,支持佢地想支持嘅人
對一班20歲都未夠嘅後生女黎講係一件需要幾大勇氣嘅事,甚至做好晒心理準備會被人鬧被人惡意批評呢點真係最欣賞佢地,真心令我覺得冇支持錯佢地,Always Stand With NewJeans
有錢都唔會放
錢房狗無咩 佢啲錢多到數足十年都數唔完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞