One Piece海賊王第1125話情報+討論

334 回覆
27 Like 4 Dislike
象徵傳統海軍 仲以為自己代表正義
紅髮細佬/阿哥
啲毒撚唔係咁諗
做左自己係一人之下,萬人之上正路都會做既。

因為五老星都受制於佢所以佢座到係皇座上
佢哋當所有人都係蟲子,
死一條蟲,係我地眼中眼中唔覺得有問題,就算係死益蟲都係咁話。
點解係紅髮?
打大將都係玩游戲咁
所謂既世界安全地方搶奪,其實就係草帽團一路走來既所有國家/地方
紅髮係神大谷大戰時,天龍人將BB藏係寶箱,最後俾羅杰以為係寶物拎走咗

而紅髮同當年月亮頭一樣樣,肯定係有親戚關係
你可以問下死咗既中国前總理 李克強
羅渣叫人搵one piece真係用心良苦,肯出海就唔駛死
龍終於做完冷氣軍師肯出手
仲有電影red唔係講埋紅髮係xxx聖
本身幾睇好烏索普 個成長曲線幾好寫 點知蛋糕島和之國蛋頭島都成個傻鳩咁淨係得返搞笑
月亮頭我明,但黑影?
應該估係之前見5廢佬果個無痕紅髮姐
都有機會既
做咗可以長生不老 雖然伊姆要佢死就死 但佢咁嘅歲數隨時死都唔出奇 而家可以繼續生存落去打死都做啊 仲要有得升職
我估天龍人都唔係個個壞既
分分鍾紅髮本身就係天龍人
同波尼一樣
睇佢受咩教育啦
等於某個國家都有好人 不過少d姐
黑影揸刀,海賊勢力勁既劍士已經出得都出哂(鷹眼,希流)再出一個神秘劍士海賊冇乜意義
咁政府勢力又鋪左個神之騎士團出嚟,加林聖個樣又似紅髮,又有講到紅髮係天龍人家族,再加埋早排見5老星嗰個“紅髮”,有呢一堆伏筆要出一個紅髮兄弟都好合理亦都好好睇
加林聖依家升lv做5老星,神之騎士團由“紅髮”做團長就有睇頭好多
鳩蛇做散仔時會唔會想調入o記之類既便裝?
今話先知加林聖本身低級過五老星,本身我以為加林聖高級啲,又或者獨立直接隸屬伊姆
一直覺得佢地天龍人階級係咁
伊姆
五老星
加林聖-神騎團團長
神騎團
其他天龍人
一個反高潮原來係模仿人妖
其實都合理推斷
五老星有永生特權
個個最少三百歲
月亮頭最多7-80歲
班old seafood 睇唔起新人好正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞