One Piece海賊王第1125話情報+討論

334 回覆
27 Like 4 Dislike
月亮頭咁型 希望可以變隻型啲嘅怪
佢似係做唔掂
老細唔要佢咁
只不過大家都想佢死咁解
呢話終於真係爆
之前嗰啲都唔知想點
路飛再升級上去係咪霸王色特殊效果
月亮頭咁型走去做土星,有點失望,本身重想睇月亮頭有咩特別
佢哋仲高level 過天龍人
神騎團長 紅髮親戚/老竇
黑色火+能力+不死
惡魔果實原型?
長生不老方面應該都肯定左係手術果實
不過其他你講果d幾有創意
彎月頭會易記d
我諗五老星以前都係天龍人,只係會唔會俾伊姆升佢上去姐,升左就不老不死,但五老星又多個用劍,契仔頂唔頂得住
月亮頭似係留俾紅髮
想知最後一戰會係點

黑胡應該俾路飛打敗? 係呢一戰路飛再升級, 就去打多次5老星, 可能會同紅髮團一齊去打?最後紅髮戰死, 讓出海賊王個位俾路飛坐
魚人島 。約定之船
咪係 名都改埋啦 都係叫諾亞
五老星宜家都係喎 只係高級啲 月亮頭俾翻紅髮打啦
第2次更新,補充情報翻譯by【TalkOP漢化】 翻譯出處:TalkOP海賊王-論壇/wb/wx;情報出處:推特;

道伯曼中將問土星貝加龐克的信息是真的麼,土星爆了他的頭。
唔會同時有兩粒出現
未係有好多證據可以肯定到佢哋長生不老
只係有自動復原
紅髮點解坐左海賊王個位?
四王推路飛上位唔得既?一定要死咩
路飛做海賊王,都可以同時有四王既啫,令四王臣服好睇
海軍已成柒頭變晒雜卒俾人亂殺
咩呀 佢800年前有手術果實能力者令佢長生不老
用完呢個能力咪死左 邊有同時出現兩個手術果實
伊姆=鬼滅MJ
長生不死
視人命如草芥
隨時殺自己人
https://youtu.be/fFE_762IzUk?si=oEaxnE-AT4DDLetq

笑死草帽團俾人勁削

路飛一日到黑同成個故仔變左尼卡 ,唔係路飛
契仔同閻魔跟路飛一樣,契仔贏人係因為自己做左閻魔人柱力。
山治成日捱打,成日望女出事。
甚平入草帽團慘過單飛,其他七武海都會增強,蛋頭島慘到變左保母。
烏索普呢兩篇完全浪費呢個人,毫無長進。
娜美羅賓,負責換套新衫賣公仔。
索帕,船醫仲有咩撚用?個個打到一半都可以繼續打落去。
芬奇,博士都算係佢學習對像,但完晒成個島一粒不銹鋼螺絲都冇幫佢換最應該變勁個島都冇埋

成篇都好撚慘,睇完都冇成長
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞