蘋果恐要下架微信?!網友:寧棄iPhone,不捨微信!

184 回覆
209 Like 7 Dislike
咁咪好戇鳩?
「你加我支付寶!」「我支你吧!」
金鐘果班呢

應該係android 集中地
問題係賭緊邊個大,wechat依家喺中國係屈既,但如果分手後有第2隻app 肯瀨apple整番依家wechat既功能,咁wechat就可能收皮。
apple好似已經唔係中國銷量頭5
不過要跪一定係apple跪先
wechat搞得咁大咁必需咪共產黨迫出嚟
要wechat死咪即係共產黨死,發下夢好
無左wechat iphone 變得更加安全
對中国人黎講 iphone有替代 wechat無
快死返去啲用Android機
iPhone太多人用
整到Cheap晒
要不是微信照顧,你們iPhone早就完蛋了
咪玩啦,中國人無wechat 點生存呀
周庭
共產黨每間大產業都會擺隻手入去,wechat死,第二間爆起,共產黨都會有股權喺第二間,wechat只會係condom
三星冇左中國市場咪又係咁,apple 唔駛驚
背後咪又係同一班人
今日we7屌apple大咬聽日就下隻屌架啦
而且重新建構we7規劃同覆蓋量要極大成本同時間,基本上冇乜可能為左少少嘢就推翻曬
con條命咩 為蘋果棄wechat 邊有可能
大陸點會唔可以冇蘋果
大把手機選擇
點同呀, 三星啲手機廠全部係越南,
蘋果係中國喎
萬零蚊既野 就覺得唔cheap?
冇左iphone呢個電子廢物, 電話先有進步
根本上一個微信已經走天下
唔好講比錢,微信入面可以睇埋片打機,拼多多、美團、訂車飛機票酒店保險醫生都要用微信
傻的嗎微信食硬Apple就真,依家大陸人好支持國貨Android機,如果連微信都用唔到全國即刻轉會都似
一定係蘋果冇咗微信唔得
不過蘋果比起android/華為更具bargaining power咁解
政治人物 公一部, 私一部
私果部用iphone privacy高, 這是常識吧
apple 食得硬微信 屢勸不改就一鳩下架咗啦, 微信仲敢 同你 死拗博唔俾錢咩?

apple 點會唔知 wechat 喺大陸 既重要性 勁過iphone 本身, ios 最基本都有晒下載次數使用時間同頻率呢d數據,apple 會放棄 14億人既市場?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞