早兩日藍絲大大聲笑英國財赤,要削減136億鎊支出,笑到拍晒地收唔到聲,點知我地三個月已經赤字左1200億

326 回覆
626 Like 30 Dislike
你條撚樣直頭係可憐中嘅表表者窮撚公屋支那雙非種成個package 簡直係地底泥中嘅地底泥到今日仲講被投票權,其實點撚解你條白卡仔,一個冇合約精神,一個低賤到要要考慮讀band5嘅廢物,平時含淚送keeta嘅公屋廢物有個audacity去痴心妄想有人會投你
咁你哎呀老竇李家超咪出黎普選囉臭閪蚑那賤蛆
ibanker
我冇聽過ibanker要入筷子

咩話韭菜
無人理你喎
毅進仔繼續周圍非禮強姦藍尸韭菜老母
一樣冇人理你,你仲要俾黃絲割撚埋
咁你哎呀老竇陸長官呢臭閪蚑那賤蛆

前沙頭角分區指揮官陸振中涉非禮女下屬 女事主供稱兩度遭強行拉入殘廁摸胸逼口交
https://lih.kg/3761693
上網吹咋嘛,冇成本嘅屌成班撚樣就係靠吹,2019咪衰撚到咁屠龍小隊好例子啦,嘥氣

你以為嗰嗰好似你件韭菜咁問你證據就話del咗ac咩老作撚
你要屌去屌admin呀嘛,連登機制係點自己唔搞清楚話人老作,有你呢啲契弟2019咪炒車炒到咁

無就無啦廢物老作撚
大家咁話啦ibanker
小學雞:大家咁話啦
咁對住你呢啲咁撚自卑嘅人講多句都無謂啦都係嗰句,我身邊冇人要靠吹,你呢種我當奇行種笑下就算
Del咗AC牙又真係得你一件吱吱toy先吹到出嚟
赤字黑洞對比赤字,真係好好既比較
係樓主先咁得閒,同班弱智藍蛆5毛理論

班廢人好多嘢都係扮睇唔到㗎
同火箭軍一樣
自己整個最燒錢既強力部門
如果佢係五毛,咁你咪一隻連五毛都理論唔贏嘅柒頭
姐係1400億黑洞就會路有凍死骨
赤字洗凸左就冇野輕鬆?
我唔知有無凍死骨,輕唔輕鬆。但係好欣賞你比較黑洞同赤字
黑洞入面無啦啦唔見左嘅錢 一蚊可以買到一棟樓?
冇左就係社會極大損失
我地無啦啦三個月洗凸左1200億
呢啲錢唔洗凸都冇咩用大概係咁
攬住隻del咗ac嘅傻西狗嘅你仲柒啦
咁你幫樓主解答點解post假消息未
青出於藍,終於「超咗英」!
幾時「趕美」?

強力建議超哥發債五千萬兆鎂填海/ 基建/ 公務員出糧/ 繽紛債劵,全球通行,取代 T-鏢
男屎, 都唔洗交程, 交宗, 赤乜撚, 我都有錢收
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞