早兩日藍絲大大聲笑英國財赤,要削減136億鎊支出,笑到拍晒地收唔到聲,點知我地三個月已經赤字左1200億

326 回覆
626 Like 30 Dislike
跑蛇一般唔敢出外面9up 一個唔小心俾人踢爆佢知啲唔知啲以後佢冇cctoy幫佢劣鳩
點解講留港撚值得擁有 有人會嬲? 嬲有咩用 香港而家事實就係咁撚仆街 你又冇得反對
成班5毛敗走自己開post圍爐劣鳩
而家成班人入左呢個post啦喎
樓主幾時一一反駁
成班吱吱toy不嬲上連登駁嘴當救港
政府發言人表示,截至六月份的赤字主要是由於薪俸稅及利得稅等主要收入均大多在財政年度的後期收取,以及在今年4月至6月份期間尚未發行政府債券。

原本就唔應該計,發債當收入

我每月搵2萬,問銀行借100萬,之後同人講我年收入124萬
依家班5毛已經話香港有大把財政儲備
姐係講到明要洗舊時儲落啲錢
印銀紙本質上已經係收稅啦
咁津巴布偉財政實冇問題

咁你祖家邊度黎錢
實係五毛啦 跑蛇
香港係有大把財政儲備呀(幾年前),邊個諗到可以敗得咁快

收爹啦藍尸韭菜以為國安會理你
佢地一堆唔識搵錢只識食錢洗錢嘅勢力,笑人做生意蝕錢
真係心
嘈唔店就話搵國安 盡顯國安成為師奶嘈交工具
黑化國安法
吱吱toy一廂情願以為國家企自己個邊
成隻狗咁衝去舔 轉個頭就俾毅進仔非禮強姦自己屋企老母女人
報告樓主 出面見到啲5毛有個咁嘅po

時事台手足又一弱智傑作: 英國14年黎只有1000億港幣赤字
https://lih.kg/3774562

無跟開時事嘢 都係睇連登先知 想知最後係佢哋柒咗定你柒咗?
推!
起跑蛇而家低賤到要同啲吹水精圍爐咩兩個free rider係度互含其實幾撚好笑
講狗邊夠你地狗呀?成班free rider送人入去坐監,自己係屋企涼冷氣上個網又自卑到要吹自己係ibanker,叫你up個public deal又講唔出口你連黃絲都割鳩你其實都幾可憐,見到你咁嘅死樣仲捉你咪嘥資源,大佬你都冇撚用嘅,劉馬車level
中国香港牛迫死了!
咁你哎呀老竇陸長官level呢臭閪蚑那賤蛆

前沙頭角分區指揮官陸振中涉非禮女下屬 女事主供稱兩度遭強行拉入殘廁摸胸逼口交
https://lih.kg/3761693
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞