西女人洪欣扮李嘉欣︰我真係恭喜你呀

337 回覆
353 Like 12 Dislike
兩個都幾高
Leon有米八嘉欣本身都過米七 着埋高踭鞋真係同Leon差唔多高
嘉欣着平底鞋都唔會矮Leon好多 高度啱啱好
外型上真係襯到絕,王子公主
依家冇乜明星有咁樣嘅契合度 /王子公主 呢一種遙不可及嘅感覺

係,個個小家碧玉甚至妹仔feel,個個都係配角妹仔feel,做主角啲阿妺都唔知做唔做到

日本嗰啲都差好遠,仲有西片都係,以前Sophie Marceau Winona Ryder 嗰啲女神冇晒啦
依家西方嗰啲人妖當道
佢本身根本係風扇廠太子爺嚟
嗰個年代去到加拿大讀書都唔少嘢
又玩車又玩HIFI
不過佢可以同屋企反面再創業財技發達梗係好叻

不過如果退一萬步嚟講
就算當日佢衰咗
今日咪同啲上岸廠佬一樣
一定唔洗憂柴憂米囉
整定富貴命
早排勁多人吹走嗰個乜鬼cloud 仲話咩翻版郭羡妮
真係嘔心
郭羡妮靚好多
呢啲真係最多係小家碧玉 我甚至覺得佢同支付寶嗰啲差唔多樣(大家都係五官扁平 最多最多叫做五官端正 五官真係去唔到好似嘉欣 關之琳呢一種真女神 嗰啲級數咁精緻)
郭羨妮屙屎嗰陣最靚

呢張圖個show 我有喺現場睇
應該係95年係Sydney convention and exhibition centre開嘅演唱會,大美人做特別表演嘉賓。
最記得Leon跳咗落台同觀眾握手,
我啱啱企係佢隔籬,睇住佢一路流汗
九五年嗰陣佢靚仔到癲
那一夜我們在霓虹燈下起舞演唱會條條片都係英俊嘅白馬王子真人
https://youtu.be/P9xVb4qn-44?si=15KnLKEI-83DL6PL
呢一條片,真係好靚仔睇咗超過100次
好羨慕你有得近距離接觸Leon
我今年睇佢演唱會都算近嗰台 我真係嗌到癲咗眼濕濕
會唔會你啲frd 品味獨特,身邊無frd 話佢靚,最多話佢keep得好
話佢靚嗰啲都係女人嚟男人嗰啲都話佢好醜樣
我就係講緊身邊女仔frd 無一個話佢靚,我老母直頭話佢樣衰

由細到大都冇聽過男人同女人讚過舒淇靚

係呢幾年top tier 靚女收曬山,舒淇老是常出現,啲人係咁讚佢keep 得好

你估你個大美人個朵係自封?

細個聽唔少次auntie 老母讚佢個樣同佢啲五官
依家睇返王菲李嘉欣正式出道前被人執之前嘅相,再對比朱茵出道後嘅相,佢連冇化妝嘅王菲李嘉欣周慧敏都撼唔贏,朱茵真係要打好燈光化嗰靚妝先見得人,咁都叫美若天仙,唔怪之得阿豬阿狗都係女神啦
朱茵

王菲

周慧敏

黎姿

李嘉欣
仲要已經揀咗黎姿朱茵出道後被人執完嘅相,咁叫美若天仙,唔怪之得朱茵被向華強嫌佢外型太差要易角,好彩導演點都要佢力保佢
李嘉欣係任何時候同邊個影相都唔會輸蝕真係好靚,點解會有人講得出口話佢唔靚連香港媒體把口咁臭都話佢好靚 叫佢做大美人
佢唔似靚靚嗰個稱呼係自己俾自己喎
其實佢真係唔靚甚至係醜樣
真係呢幾年唔知點解佢會老是常出現 仲要次次都會勁多人洗版話佢凍齡女神,其實係咪PR捧佢上神枱?
真心以前邊有人會話佢係女神級
啲長輩都係話佢醜樣 三級片形象差 居多 完全唔係高貴女神氣質feel

係呢幾年唔知點解有好多女仔突然間又話佢靚完全懷疑係啲PR捧出嚟
黎姿 朱茵同阿嬌我都唔覺得特別靚
點解會上晒神枱 尤其是黎姿 同短頭髮嘅袁潔盈合照真係俾佢屌打到一戙都冇
阿嬌嘅身材簡直係致命弱點 太矮啦 同埋啲形象設計都唔知係咪玩佢 成日比一啲暴露佢嘅身材缺點嘅衫佢,係會令佢整體大大減分
朱茵喺原振簡直係好似妹仔咁,最多話佢sweet 得意
但始終唔係主角feel

嘉欣 藍潔瑛 林青霞 關之琳嗰啲就真係靚到癲 行出嚟真係好sharp好搶眼
同我一樣
我果兩個女人講嘢都係八婆聲
想知當年錄音果個點保存十幾年再放上YOUTUBE 想多謝佢
大美人鬧得啱
好好笑喎
長髮短髮都 carry 到

人間色相
男女通殺

捧紅失敗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞