西女人洪欣扮李嘉欣︰我真係恭喜你呀

337 回覆
353 Like 12 Dislike
係,當年佢得22歲Carry全身名牌都綽綽有餘
成份唔係Chanel就係Versace fendi 等等嘅名牌,但係着出嚟完全係完美駕馭,真係唔怪得佢叫做大美人
身形又靚身材又好骨架係大得嚟纖細

妖獸都市更加,喺大銀幕睇佢嗰種靚簡直係震撼人心 尤其是落雨嗰場戲靚到癲
你50歲似佢70歲
唔係似佢拎咁多獎
玩埋cosplay都好掂
係呀
睇好你
唔好甩呀
陳慧珊女人鍾意多好多,男人就okay但冇好特別好鍾意感覺,佢係女人最鍾意嘅中性化型格,邵美琪亦係

講型格,男人鍾意女性化型格,例如後生嘅林憶蓮,有要求有追求不失溫柔又夠放,充滿自信充滿女人味,享受生活嘅反叛少女,真正嘅city girl

又例如後生未結婚嘅王菲,就係有性格cool girl 嗰種型格,有傲氣有戾氣,嗰種暴戾得嚟不羈,平靜帶憤怒,眼神凌厲帶不屑,同city girl 另一個相反,不過結咗婚生咗女之後就冇咗依個型格感覺,變咗model咁

仲有張曼玉,不過佢本身係陽光又楚楚可憐出名先

周嘉玲好撚正,佢就係嗰種型格又高貴密實嘅性感,嗰種女人味真心正,啲電真係電死人

但女人其實冇咁buy依種型格,因為依種型格唔多正氣或陽光feel
係,依啲女人最鍾意
大劉打電話都成隻狗咁
你覺得佢真人見到會好有雄風咩
我又唔覺得係喎 我覺得陳冠希偉大好多 突破咗娛樂圈多年嚟只係傳聞 佢畀我哋大飽眼福喎
真,陳偉大好多
王菲真係永遠都係片靚過相,硬照即使係cap圖都係打晒折
張國榮都係咁,硬照同片中嘅佢可能連一半都冇
王祖賢都係咁,片靚過相好多
林青霞就本身硬照已經靚,片簡直無敵
陳冠希事件之前 所有娛樂圈嘅嘢只係紙上談兵 或者隔離左右識啲三姑六婆佢哋噏出嚟 都證實唔到真定假 所以應該整返個銅像用嚟以後紀念陳冠希呢個劃時代嘅偉人
劉鑾雄(九O男歡女愛)
陳冠希(千禧男歡女愛)
但反而個個都話邵美琪好靚我真係唔覺得後生同老都唔覺得靚 最多係叫做身材好
但依家真係冇一個女明星係有星味莫講話靚到好似嘉欣咁 都唔好話好似周嘉玲張曼玉呢啲咁特別咁有女人味咁有氣質咁有一個明星應該有氣場,依家真係全部都普通女仔咁
黐線ivy so 成隻大口狗咁,仲有五官極為扁平嘅Ali 過氣嘅MK妹鄧麗欣 乜鬼雲乜乜嗰啲都叫做女神
Leslie動態真係冇得輸唔止靚仔或者有型 簡直係絕代芳華雌雄同體
舞台上面嘅張力同埋感染力更加係
佢本身喺嗰個年代都大學畢業 文化水平唔差嘅
大美人上連登
到而家都覺得,簽佢嚟把撚呢一句好精警
Ching 識貨
九 二 年 , 劉 、 寶 的 婚 姻 陷 入 低 潮 , 據 悉 主 因 是 大 劉 當 年 的 女 朋 友 相 當 明 目 張 膽 , 甚 至 致 電 至 家 中 示 威 。
據 知 , 有 晚 寶 詠 琴 與 劉 鑾 雄 在 家 晚 飯 , 電 話 響 起 , 寶 小 姐 接 聽 , 對 方 不 停 講 粗 口 , 「 屌 你 老 母 , 屌 你 老 母 … … 」 共 說 了 九 句 。

好搞笑
當時大美人已經跟緊大劉喎

兩個都應有意思

但邊敢正式交往
係,Leslie 係一個難得可以好放好有味道嘅靚仔,同埋佢舞台嘅魅力真係有一種永遠係舞台中心嘅感覺

反而王菲外型其實好唔適合做歌手同舞台,又唔啱硬照,又完全冇令人想J嘅feel,又冇舞台中心嗰種壓場,自成一角控唔到場,做歌手得暴戾style先勉強fit到佢最諷刺係佢其實做純愛戲同劇先最fit佢外型,佢本身外型特點係清麗,連把聲都係,有一種治癒感覺,而歌手需要比較隆重或美艶嘅造型係一啲都唔fit佢

例如佢受傷女人嗰年台慶同綵排完全兩個人嚟,綵排嗰個真係純到溶化人嘅感覺,出到嚟嗰頭整到一舊舊化濃妝著埋啲懶型嘅衫變咗阿姐咁變得好柒當年歌手運動會佢本身仲要將隔離嘅周慧敏比下去佢嗰樣有種好清新好靈動嘅感覺,仲要又高又白身型靚,直接將在場所有女歌手比下去

所以佢喺重慶先可以將咁嘅造型兼做埋啲變態嘢轉化成一個想同佢拍拖嘅女仔,因為造型唔厚重夠生活化冇破壞到佢外型特點,佢外型風格係似舊時嗰啲日劇純愛劇女主角feel,而重慶都係好純愛feel,冇小家碧玉嗰種煩厭感但又冇一般明星嗰種距離感,同周嘉玲兩個極端,周嘉玲就係嗰種男人想征服亦充滿激情充滿星味嘅女明星,王菲就係想同佢一齊單純咁拍拖嘅女仔,唔會話想食咗佢或征服佢
佢哋傳足幾年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞