西女人洪欣扮李嘉欣︰我真係恭喜你呀

337 回覆
353 Like 12 Dislike
陳慧珊嗰種硬朗堅強獨立女強人feel 真係唔知男仔鍾意仲有好多女仔都覺得佢型 佢呢種都係男女通吃
同樣例子仲有宣萱 但係宣萱感覺個氣質氣場都冇陳慧珊咁都市精英feel

但舒一開始都唔係行陽光路線喎一開始唔係拍三級嘢先嘅咩 跟住開始先慢慢紅 佢都唔係一開始陽光 energetic 自信嗰啲款啦完全唔覺得佢靚,都唔覺得佢好性感

講性感得來又靚 又有氣質又有女人味
周嘉玲嗰種氣質真係冇得輸
但係講艷啲嘅性感,真心覺得陳雅倫靚舒好多最近見到Facebook有懷舊post先認識佢 覺得佢算幾靚
你係咪想講王菲
唔係
我諗起早排睇新聞
強國有人因為排隊買網紅煎餅鬧交
插隊的話我長這麼漂亮不想排隊
再搵下個網紅咩料呀?
原來條女好多經歷
又被性侵 又被男友放片上網
又被平台告要賠好多錢
試過自殺 (先唔理真定假)
最後重新振作去賣煎餅
係勁多女fans去排隊
佢係棟督神探好嘈
當年93黎明 27歲咋
黎明應該都唔敢理大美人
煙剷兼公主病

而家個班甩皮甩骨

棟篤個形象 中女吖嗎 個期好巴渣女人
周嘉玲係咪好快就退出娛樂圈? 對佢冇乜印象
王菲係暴戾嗰種,後生未結婚嗰陣有戾氣同傲氣,平靜得嚟有種憤怒,眼神充滿不屑同不羈,依種女人男人係想幫佢做嘢或者做兄弟多過做情侶,欣賞多過要擁有佢,又或者咁講,唔會諗到要追佢,但就撐硬佢
萬子post過一張相係嘉欣同黎明一齊上綜藝扮原振俠入面嘅場面佢兩個真係好有火花好似一對情侶咁
朱茵喺隔離即刻比嘉欣嘅氣場同埋身形 樣貌吊打咗真心好似妹仔喺隔離斟茶遞水

另外一張仲明顯,就係原振俠 宣傳活動向觀眾拜年入面嘅嘉欣同黎明真係好似男女主人咁樣 勁sweet 兩個好有火花咁企埋一齊 王菲雖然唔係同Leon係情侶feel 但係有氣質加埋身形靚 成個人都好有氣場咁行埋去,就係三個主角級數嘅人人物企埋一齊,Leon同嘉欣就男女主人咁 ,但係王菲都唔輸蝕

但朱茵一行埋去個畫面即刻破壞咗
要慢慢搵返張相出嚟

佢同大美人好friend喎
都係睇返啲舊戲先識佢
屌你老味咁撚幽默得唔得架
係咪不只是朋友 格食格
拍過拖 㗎
傳聞啫
同公開冇分別
大美人上志雲飯局自己親口講,以前同黎明係有feel有火花
跟住一講到黎明笑到四萬咁口勁冧,佢平時咁強勢咁高高在上,一聽到黎明或者一講到黎明就會笑笑口
一喺黎明隔離即刻小鳥依人,完全想像唔到小鳥依人嘅佢竟然會鬧到劉頭耷耷

嗰陣陳志雲問佢咁係咪冇一齊,嘉欣話冇但之後就話但係我點樣講都好個個都會認為我同黎明一齊過,咁大家鍾意點諗就點諗啦,你哋話有就有
真係有啲似默認feel ,但佢都承認佢話Leon係佢喺娛樂圈入面最好嘅朋友,好似大哥哥咁照顧佢

佢仲話自己冇乜朋友,剩係得家姐同阿媽係朋友
黎明係最好嘅朋友了
套戲佢哋入面嗰啲交流 表情 動作 身體接觸
都係自然流露

呢套戲真係唔怪得紅到咁,靚仔到咁嘅黎明再加埋靚到癲嘅嘉欣 兩個都係全盛時期

黎明着皮褸 戴黑超真係冇人能及
女人眼中湯圓 當時叫知己 而家係咪叫閨密
而家找個咁上下27歲男星,得番邊個 講唔出

點輸
咩湯圓
依家好似用閨蜜去稱呼晒
但係依家開始多人用返英文Bestie呢一個字眼
李嘉欣啲造型靚到嘩一聲
睇完先明點解佢叫做大美人
嘉欣上志雲飯局講嗰啲嘢某程度上當係默認咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞