西女人洪欣扮李嘉欣︰我真係恭喜你呀

337 回覆
353 Like 12 Dislike
真心唔明。心姐話曬都係唱戲劇嘅大官~
又做到香港遊泳做背泳嘅代表攞到獎~

咁有高質素嘅女人~我唔明點解似心姐係好差嘅件事囉
睇嚟你對Ada真係好好
你對ada唔好咩
有錢多好
寶小姐都讚過袁潔瑩

話其他女人見到寶小姐當佢透明

得袁潔瑩叫佢劉太

袁潔瑩又會坐係劉家坐足一日等大劉都唔會嘈
唔好再笑大美人了
冇鬧錯
真心覺得洪欣靚女
幾年前無咁好睇
轉左look順眼左
以前成日賣新聞
啲細蚊唔識野
當我係大劉
我做唔出
我咁有貨
洗做到咁?
佢溝女有一手
冇錢幾多品味都多如
同一百年前塘西啊姑爭客仔冇分別
真心鐘意?
杜十娘 都算係
呢個比大劉包完依家唔鍾意男人
嘉欣嗰種靚先係真正女人憎佢嘅靚
身邊會有女仔fd成日話舒淇靚我係女人都覺得what the fuck 我話覺得嘉欣先靚 佢哋就會屌鳩我鍾意啲粗口西女人同埋巫婆樣

嘉欣嗰啲 係靚到有攻擊性 好似一朵美艷高貴嘅黑玫瑰
黎拍馬都追唔上啦同朱茵差唔多級數㗎咋
完全唔覺得佢靚最多唔醜樣
氣質 樣貌身材都唔夠嘉欣 周嘉玲
好多女人係鍾意佢夠sweet 因為佢冇乜攻擊性,憎嘉欣係因為佢太高貴太遙不可及太高高在上 好冷艷
唔知點解覺得佢頭嗰張相有啲似木野珍琴
大美人真係靚到攝人心魄咁嘅級數
有女仔friend話舒淇靚過佢真係即刻講粗口
舒淇個樣係集齊晒醜樣嘅五官
90年代一線女星全部都係
好似話咩打電話連續講咗九句粗口
話舒淇身材正都話
樣靚
最多話佢係陽光有自信
但佢個樣真係同個靚字大纜都扯唔埋
身邊真係好多女仔朋友會覺得舒淇好靚有能病
佢成世人嘅代表作就係俾大美人恭喜劉
唔係,佢把嗲聲先頂唔順,其實有時男人都頂唔順咁嘅聲會覺得好煩,執一劑就算,會覺得淫多過柔弱,要天真不如要啲有青春活潑嘅學生妹楊恭如本身嗰樣幾sweet,女人本身ok唔反感,但佢場外新聞影響就另計啦,佘詩曼都係,佢初出道嘅外型女人其實好buy,但把聲好唔掂

我講得唔清楚,我講緊嘅係嗰種帶冷若冰霜嘅神秘感加氣若游絲嘅女人,一個好柔弱又憂愁又自卑帶平靜同倔強嘅女人,女人好憎係因為完全冇堅韌同硬朗可言,又充滿負能量,毫無生命力,一啲都唔sweet, 但男人唔同,對住依啲女毫無扺抗力可言,依啲咁可憐嘅冰山,真係一舉滿足晒男人要嘅保護慾同征服感
心姐正野黎
女人真係最buy陽光自信,嗰樣親和力重嘅女仔,一係就硬朗堅強獨立
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞