召喚lihkg所有學神/P牌巴絲 (117)

476 回覆
3 Like 0 Dislike
琴日考忠義街肥左
過緊死車果陣 死車司機突然由車尾行返去司機位
俾個官踩停 話我太接近個人
係咪技術未夠好 到底抽快期定排尾期好
無一米距離?
佢冇行出黎就應該同死車夠距離
我過死車之前見到佢仲企係車尾
但俾個官踩停果陣 條友已經係企係司機位側邊..
佢應該係我仲過緊死車果陣同步行緊上黎
唔行出嚟嘅話你可能都係啱啱好夠距離
所以佢一出嚟你就輸梗
下次見到咁就醒水, 借多些少位
無計,借位有人行緊其實都要收油,只可以算自己唔好彩
聽日下晝同後日考車巴絲打做好心理準備未
我成日以為係要全套係駕院學晒
聽日下午考 考前會上1堂 打風都唔知點計錢..8號冇保險
聽日應該3號,後日考果班就危d
三號係咪試場都照考?
正常係照考
咁李健會唔會好過職工會?😂
唔知

如果係想claim CEF,你有無識人介紹街師傅而又係教到?如果有就要睇佢屬於邊間機構先得

如果無就睇下有無巴打答你邊間好。一般黎講李健多人識啲既,如果唔係揾cef課程資料果陣我自己都唔知有貨櫃運輸業職工總會可以學車
係技術未夠好
本身聽日下晝考, 依家疊埋心水等收信
難得我今日操到咁熟
十一點落咪好囉
到時橫風橫雨考你仲驚
我學嗰陣時都有好幾堂落到紅雨咁
感覺仲好揸
同埋唔怕啲阿毛
嚟遠都見到把遮
一陣有個垃圾桶或者樹枝瞓係路度,你都識處理就無問題
尋日考農圃道肥左
臨番入試場2波轉1波跑左馬仔
比阿sir大剔左離合器控制不當

見人就算死埋火都合到格
個標準到底係點
你都識講跑馬仔, chok親官
佢覺得你控制唔到咪俾大剔你
好明顯你就唔只一次半次跑馬仔啦
考車衰依啲咁基本嘅嘢你不如搵啲時間練好車輛控制
三手軚掉頭一問
跟街師傳 個師傳感覺一般般
佢教三手軚掉頭每個點位都要停車
佢意思係一開始右軚扭盡藍燈去到岩位 停 再轉2手左軚 停
每次到點位都要停 但我上網睇係去到藍燈就回2手軚 唔洗停
試下問佢 都唔係認真聽人問 好9唔搭8
有冇巴打知道應該係點先岩
我以前學就係第一粒燈到就回軚, 回到幾多就幾多
全程慢車, 兩盞燈之間唔使停車, 總之第二盞燈到先至停車
唔同人唔同教法, 冇絕對
如果再覺得佢有問題就趁早換馬, 免得大家尷尬
我第一次見面就比哂租車考試錢
依架先轉 有冇得退
我10月頭就要考 會唔會搵唔切師傳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞