[I/A] Brawl Stars 荒野亂鬥 (33) SpongeBob 海綿寶寶

776 回覆
4 Like 1 Dislike
40粒星一粒傳奇都冇SC係咪特登改低機率架?
40星得一粒
中poco sc
好過我好多乜柒skin都冇,得一粒紅星中500金幣
得一紅兩紫 一招綠技 其他乜柒都無 我屌
一粒傳說 500名聲
dllm超細胞
@啤酒花 我又玩番
做咩又玩返
其他game玩到悶就開番黎玩兩鋪rank,玩完兩鋪就有番習慣玩
好馬不吃回頭草
【荒野新聞】塗鴉亂鬥排位賽賽季即將結束

塗鴉亂鬥的排位賽賽季即將結束了,猜猜看誰要負責清理這一團亂?😤

沒錯,「龜龜老人」格爾造型🐚 明天就會在商店出現啦!

接下來海綿寶寶主題季期間的排位賽,隨機事件包括:雜草叢生、尖刺彈藥(造成的所有傷害都會附帶持續傷害效果)、衝勁十足(命中敵人後移動速度短暫提升)

就到這邊!該回去工作了!💪
點擊該連結,加入我的《荒野亂鬥》戰隊! https://link.brawlstars.com/invite/band/cnt?tag=299LQCG28&token=fe8ej37t

招生 聽日海綿寶寶開始 盃數無所謂 盡力打活動就得 希望大家都一齊拎到skin 有幾個位
仲有冇連登戰隊?想要2位
同女朋友喺啲傻仔戰隊 冇人打豬
想問下個brawl pass係咪建議第一日就買?
我見佢好似如果遲買係會蝕嗰啲每日double資源?
其實個啲好少諗多幾日考慮係咪買仲好
個幾蚊唔洗諗啦
因為我新手想盡可能攞多啲資源 好難升lv
好掙扎
通常清哂第一日任務
先再買貴版pass 咁樣計到最盡
唔係好明白 點解要咁做
唔太清楚佢點運作 平時玩開啲game battle pass唔係咁嘅玩法
因為貴pass會送推進十關
頭幾關需要最少代幣(好似一關200, 400咁)
所以清哂任務再推十關(好似一關900)就最划算
【系統維護】9/4 15:00
一些修正和調整:
🛡️ 在「三人生死鬥」中,位處毒霧裡時,免疫泡泡會被移除
🔧 修正一些伺服器端造成的閃退問題
💬 調整一些文本
關於「部份設備上無法點擊按鈕」和「畫面出現黑色/桃色破圖」的問題,官方表示仍然需要時間來找到修理方式。與此同時,大家可以嘗試清除快取、或者重新下載遊戲。有玩家利用這兩種方法,成功讓遊戲恢復正常
此外,為了降低這次系統維護給玩家的影響,「深海亂鬥」排位賽賽季的結束時間,將會延後到今晚9點
唔該
養老game
呢個之前有人講過,佢係送等同頭十級嘅xp,所以幾時開都一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞