[I/A] Brawl Stars 荒野亂鬥 (33) SpongeBob 海綿寶寶

776 回覆
4 Like 1 Dislike
【荒野新聞】明明還缺道具,卻還是給雙倍XP的原因,明天免費發1000錢錢
我:獲得雙倍XP
每個其他人:好誒免費戰力大餐!🎉
有關於每日免費戰力大餐的狀況:
* 如果你有3種或3種以上的強化道具達到3級了,蟹堡王最後一欄位可能出現後備獎勵(雙倍XP),而非戰力大餐
如果你好奇的話,這裡是原因(有點小複雜)😬
* 除非有買蟹堡王內特惠,否則特惠是每48小時刷新一次
* 每日免費戰力大餐是每24小時生成一次,如果每天都有領取的話
* 所以如果你已經有3種強化道具到滿等、並且又有4個戰力大餐出現在蟹堡王特惠裡面沒購買,每日免費戰力大餐就會改為後備獎勵(雙倍XP)
* 這是因為當特惠生成的同時,系統已經自動為裡頭的戰力大餐指定會是哪種強化道具了
* 不過在48小時後,所有特惠又會重新生成,蟹堡王最後一欄也就會是免費戰力大餐了
由於這是預期外的狀況,也影響了遊戲體驗,明天(週二)官方將會向大家免費發放1000錢錢,盡情花掉它吧!💵🫰
新英Kenji幾時出
係咪完呢季pass先會出
三日後John Cena活動係咪會全員隱形
你咁講似喎
之前有個活動又係全員隱形
新mode咩黎?
無啦啦出d 咁既野係咩事
夠錢買skin但個商店refresh左唔比我買
John cena 幫BS賣廣告
YouTube 成日feed 俾我
所以有crossover

今日大細acc 都有平hc
平hv即係幾錢
一個3000 幾錢
一個5000 幾錢有蟹skin
5000幾有skin有hv咁抵
Skin 如果用bling coins 買,係咪唔會有discount ?
機甲里奧同雙槍幾錢特價
有無全員打齊海綿寶寶既公會收人

3xxxx杯
最多上到legendary III
近期忙只打滿活動唔打rank
但唔知等到幾時
屌啦星有單賣HC出Mico HC比我 我屌!!!!!!
係時候練喇
Push
唔夠數時會課金
有兩個打唔夠數 但依家踢係咪都係會完活動佢先會走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞