[I/A] Brawl Stars 荒野亂鬥 (33) SpongeBob 海綿寶寶

776 回覆
4 Like 1 Dislike
新英抄LOL yasuo?
似Yone多啲
15%我都屌左
HC出squid
弱智 legendary rank box出最廢嘅白色烏鴉skin

打足咁多季 唔係紫就紅
出個rank skin係咪好撚難
【荒野新聞】賢治搶先玩開賣
他們從賢治手中奪走的一切,如今必將加倍奉還!
⚔️ 賢治搶先玩登場⚔️
在遊戲內商店購買賢治的超值特惠包,就可以立刻獲得:
⚔️ 新傳奇英雄「賢治」
🍉 「水果武士」賢治造型
💎 80寶石
✨ 10000閃光幣
🍙 1個噴漆
🍱 8個表情
(目前交流群內&國外社區裡,都有玩家反應購買後其他獎勵消失的狀況,官方應當正在處理)
賢治也會在下週四15:00上架於星光之路,供所有玩家解鎖!
不過這次的搶先玩裡,完全沒有金幣、能量點數 的資源,這感覺不是很好:/
📺 新角動畫:
youtu.be/Q8D95ErQbjk

Cls anime

CLS 勁到
睇下啲Ban Pick 教學可能有幫助
睇場簡英 想用投擲英就ban血鬼
想用近戰就ban 蝦 etc
普遍場起碼要一間投擲英 (寶石 據點 一命 星星)
玩到上紫3都仲見到有血鬼隊友直線出去死
cls game
對面隻mortis:
你個隊隻mortis:🤡
究竟整個隨機係鳩草有咩撚野意思
乜撚都睇唔到
我發覺我係唔太識揀ban角,我上YouTube 睇下先
季尾喇 上唔到果d 就係上唔到果d
同埋越多有滿lv 屈機角就會易升好多
ban 角無咁重要因為多數都係ban 果一兩隻極屈機既角(今季咪moe)
除非你三排,如果唔係ban 角都好難同隊友夾到想打咩strategy
反而你點pick 重要好多都難好多
first pick 就要知個map 同事件邊隻角最強勢一定要揀左先
後pick 就要知強勢角+ 可以counter 對面組合最好果隻
得十幾秒要好快就諗到
後pick 就要知強勢角+ 可以counter 對面組合最好果隻
e個一d概念都冇
【荒野電競】明天:5v5邀請賽,看轉播、投票選模式&隨機事件、拿獎勵!🥷
【荒野新聞】海綿寶寶活動即將結束,記得花掉錢錢💵

(電競官方真的很會選直播封面xd

官方舉辦了一場5v5的邀請賽,屬於表演賽性質(跟正規賽無關),就在這週末!😍

每個賽區有4支隊伍參賽,因為是打5v5,所以隊伍陣容跟正規賽的都不一樣。4支隊伍以雙敗淘汰賽形式進行

至於玩家們,這次在 event.brawlstars.com/zh-tc 上一樣可以觀賽、互動、拿獎勵。只不過這次投票主要投的是選手們「所要玩的模式&隨機事件」!而根據電競官方說法,這次的投票是在比賽期間進行,而不是像以前提早2小時開放投票之類

平常我們都看著這些錦標賽好手們,打激烈精彩卻又殘酷的3v3對戰。那麼,在這一場並不會影響選手賽事積分、選手會跟之前非同隊的人一起打、而且還有隨機事件的5v5好玩賽事裡,會有什麼樣趣味的畫面出現呢?明後兩天,來觀看這場表演賽吧!🥳

—————————

另外,海綿寶寶活動剩不到6天了,會在下週四15:00結束!所以記得:

① 海綿寶寶普里莫
✅ 下週四15:00前:可以透過戰隊活動免費獲得
🔶 下週四15:00後:偶爾會以「遊戲內購買」形式販售。只能花真實貨幣(如新台幣、港幣、⋯⋯)來買,無法用寶石/閃光幣購買

② 海綿寶寶系列造型&外觀物品
✅ 下週四15:00前:可以在蟹堡王用錢錢購買
🔶 下週四15:00後:偶爾會以「遊戲內購買」形式販售。只能花真實貨幣(如新台幣、港幣、⋯⋯)來買,無法用寶石/閃光幣購買

③ 錢錢
👋 下週四15:00後,所有還沒花費掉的錢錢就會消失,飄回到蟹老闆金庫裡了(這派克自己加的句子)。所以記得在活動結束前盡量花掉錢錢!🌊
屌你老母可唔可以ban晒韓文名
隊友就一定豬揀埋啲9唔搭8角唔使打都知輸
屌SC老母出親派大星俾我都係0優惠,去到今日怕之後遇唔到唯有焗買
差900分
幾好玩喎
咁咪揀鷹眼或者爆到草既囉

屌你老母隻新英咁撚狗點玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞