[I/A] Brawl Stars 荒野亂鬥 (33) SpongeBob 海綿寶寶

776 回覆
4 Like 1 Dislike
一定係紅色果兩隻優先 隻驚on9 新英先勁
隻老鼠唔太好用
好高攻
club入面有幾條撚樣唔做任務唔打錢錢
但因為係關係人士唔使俾人踢 屌你老母
完活動即quit 依家進度都唔知攞唔攞到skin
換左蟹老闆skin, 好貴
第四日滿400000錢錢
有課長?
我地第一名有120000
頭四個加埋貢獻已經24萬
唔課金依家正常係咪得5000左右
我都想入呢啲
連登公會
應該無咁多?
屌你老母,明知個game會好撚多問題都唔撚處理
新賽季一鳩野踢我落去零
同啲弱智隊友一齊打 仆你個街全部0kill
我殺幾撚多人都冇用啦
可以連續玩10場都係輸嘅
輸撚到都冇反應
繼續俾啲弱智隊友我

一係就對面屈機嘅紅牌
完全唔撚明 點解唔俾我鑽石開始
屌你老母仲有每次一新賽季就會減我啲獎杯
戇撚鳩嘅屌你老母

仲有嗰啲乜鳩老鼠頸巾佬咁撚勁就好心nerf下啦仆街brawl star

原來真係有免費
(唔計第一日)
仲有整撚埋啲弱智地圖屌你老母臭閪全部都係草玩乜撚嘢呀?
成撚日都係屌你老母
抽野:屌你老母啲垃圾噴漆表情又當係神話
打rank:隊友全部弱智0kill 一係唔郁 對面就全部smurf 狗嚟 贏咗一場就+ 70 輸一場就減百幾
好撚心整返個系統睇吓邊個玩得最撚廢 扣佢特別多杯俾啲威嚇性啦

賽季完撚咗就重整 屌你老母,除咗重新打過Rank 仲要獎杯都扣撚埋
英:出埋啲弱智屈機角色 根本唔會夠佢打 又唔撚nerf
https://link.brawlstars.com/invite/band/en?tag=VPQCGR0V&token=93a7jtwa

半荒廢養老公會
招人打海棉寶寶
如想加入但滿人的話 可踢走d冇貢獻唔上線既人

呢個組合包有齊我想要既野但冇減價,心大心細唔知買唔買好
有愛就買
patrick crossover buzz真係正到仆街 勁鍾意
點解我見唔到有蟹老闆

但好貴,如果有優惠好似呢張圖就好啦
有呢個優惠一定諗都唔諗直接買
全部都正野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞