[I/A] Brawl Stars 荒野亂鬥 (33) SpongeBob 海綿寶寶

776 回覆
4 Like 1 Dislike
好似係佢自己搞既公投結果黎
我以為係改版資訊
好似係中間位先係食2次 依家係成個位都1600喎
仲要你之前好似算係bug先會計2次
用bug有咩好比
我自己覺得係buff 依家你hc咗加埋成3700
理性討論

連續兩個月成個ranked同esports都係gale
如果係bug一早就緊急fix咗
可以推斷當時就係想咁暗改,唔存在「bug有咩好比」呢個講法

佢本身個判定係接近任何位都食到2次,近身有啲位直頭食到3次

如果佢唔係咁設計,照你咁講中間先食到兩次,gale大技傷害大部分時間都得1200傷害,根本唔入流,唔會咁meta的

你諗成而家佢大技傷害係由24xx削到16xx,計hc都由5xxx削到3700,心理會平衡啲
維持紫二收爐
有冇d勁既會(過去活動夠腳做任拎到skin) 有3個位推介?

3個人固定team嚟,紅rank實力
會打豬
應該要再nerf 而家都仲係痛
入咗嘅可以入TG Group
唔打豬或長期唔上會踢呀
https://t.me/+hfh8x3ytb-FmMzll
HKG⚡️呢個隊
仲有冇戰隊收2人打豬
點擊該連結,加入我的《荒野亂鬥》戰隊! https://link.brawlstars.com/invite/band/cnt?tag=299LQCG28&token=dmmc8njj

C’mon
點擊該連結,加入我的《荒野亂鬥》戰隊! https://link.brawlstars.com/invite/band/cnt?tag=2V8P8P2VU&token=js3sp3ep
唔留死人 全部要打
如果已經用咗幾張入場券先轉會,咁會點計?
出安帕之後就棄咗坑,
而家想回鍋,想問有咩英值得練?
飛飛吓射箭個隻垃圾
熱狗
熱狗好難用
想問如果打曬卷,之後換新戰隊係會冇曬定點計?而家個戰隊無人打
打緊豬俾轉會架咩
Ching你個戰隊啲資深會員同副隊長都唔打既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞