有尼個家姐真係好辛苦

146 回覆
57 Like 290 Dislike
"冇兩個人一齊有明確向上嘅目標"

咁你又有咩目標 ...
好人好者食乜叉腸
佢唔返工又點 佢有無問你攞錢 叫你養佢?
你家姐係有問題但都唔見你好好
講還講 郁手郁腳 你大陸落嚟?

你家姐冇番工 你老母都未開口幾時輪到你?

睇你講述嘅過程 你都未必好語氣對人啦
樓豬打埋堆咁既嘢 就拍拍羅友零回應
當呢度係 Facebook 發洩 ?
可能唔係打錯尼字,係打錯個字

正確係尼哥家姐
真,根本樓豬控制慾強,想控制埋人哋個人生
一般家庭有幾可會知其他成員用咩app識左咩人
你係咪企係人地後面𥄫住人?
勾引佢條仔 印度佬一定忍唔撚到
打死都唔好見佢男朋友呀 一定會逼你玩姊妹井
有冇性病,小心惹埋你,搬出去住啦
講完唔撚聽 請問你會點做明知訓教仲嘈生晒 洗唔洗跪係到求佢唔好嘈
我以為印尼個家姐
如果係廢閪冇錢印度人慘過食屎
喺Facebook同埋Carousell買嘢第一樣嘢就係block 柒啲印度人
正字哥基 2.0?
樓主家姐生活係點樣其實係佢自由
佢鍾意同咩人拍拖都得,人生點樣行佢自己決定

呢個係個人自由嘅講法

樓主想家姐有返正常生活,
可能有份正當嘅工,識個普通男朋友一齊
當係用大眾一般對正常生活嘅理解

呢個作為親人希望佢唔好誤入歧途嘅講法

其實本身兩方面都冇錯,係睇樓主你想點樣諗

但依家家姐係影響到你生活,
我就唔太覺得可以下下用家姐個人生活自由去做藉口
果班孤兒仔死剩種冇屋企人架
唔會明啲感受

的連登仔夠膽死係的老豆老母唔公平post話
話啲錢係老竇老母嘅關你咩事

大佬 有陣時朋友咁對你 你都唔開心啦
更何況係父母
講撚到好似嗰個係夾租既咁樣
你又知佢未過30
可能個印度佬碌鳩屌得佢家姐好撚冧
大大碌鳩插入去 幾下就高潮反白眼
有個位唔係好明
你家姐出街唔帶鎖匙, 屋企平時唔鎖門?
點解佢半夜返屋企要㩒門鐘?
討論下啫
唔知係咪細個慣咗七言詩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞