有尼個家姐真係好辛苦

146 回覆
57 Like 290 Dislike
換個鎖
搬部電腦出廳
所有嘢咪解決曬
食左條咖喱腸就也文也武
樓主你拖住條黑腸白腸出黎佢就會冇聲出
或者同佢男朋友講,朋友你返印度食蕉啦
以為有J圖

我出返去先
唔好咁痴線啦
人地開IG acc 又關你事
讀唔讀書又關你事
同咩人種拍拖又關你事
點打法時間又關你事
又唔係要你養佢
同條仔講咩又關你事
你話佢當住你面鬧你bitch 就話姐
同條仔傾計內容都要你批呀?
你咪又係上連登鬧你家姐

佢夜晚唔訓煲劇又唔帶Headphone 嘈住你
呢樣我覺得你屌得佢啱呀
但成篇野咁大段咪得呢樣係關你事

阿媽覺得雞毛蒜皮唔想理你又唔滿意
起一起底之前又話同阿媽傾唔到計
然後數阿媽一鑊
當你真心唔係膠既
就唔該你咁大個人,接受下每個人有自己既生活方式
唔係個個都要跟你嗰套圍住你轉先叫啱嫁
唔係你心目中有個理想的家,D 屋企人就要受你管束跟你意願行嫁
其實你家姐唔返工對你有咩影響
係佢自己要處理嘅問題
有家姐提供道具打飛機仲知足?

喺香港做女人都可以差撚到要搵印度人
除左夜晚嘈住你訓教

其他野好似無咩關係
連登絲打

你家姐似想搵佢印度男友
約你出來 之後教你咩叫印度男人傳統

小心d
睇到你個故事都覺得你好慘
自己本身獨女 仲成日羨慕啲人有兄弟姊妹
如果咁難夾份真係唯有是但一個搬
你咪有得佢囉
設置生活自己揀
呢個真,無啦啦食咩飯,ching一定要小心
bitch ass
你家姐無得救架喇,行文間感覺你屋企人都唔太理/管佢,顧掂好自己 建立自己既人生,想幫佢只會拉埋你落水沉淪落去
放心喇,你家姐無返工同條仔出街一定係條仔比晒,條印度佬好快頂唔順你家姐嗌分手㗎喇
哇屌, 有個咁嘅廢柴親人真係喊三聲
你老母又奇撚怪, 個家姐咁都好似唔覺得有問題咁
你有本事就搬出去住, 冇就真係死局
睇埋你上一篇文,好明白你好渴望有家庭溫暖同家人既愛,但客觀環境無辦法給予到你呢種感受,奉勸一句感情無得強求,都咁多年都係咁冷冰冰就唔好再抱有太多幻想,上一代無既,俾唔到你既,就唯有自己下一代創造 加油啦
無人覺得奇怪點解樓主知晒佢家姐同條仔講咩
啊囡唔好煩啦,你讀到書唔係應該叻過家姐?點解仲要同家姐計較?
有無諗過係你屋企問題,你屋企無真係關愛過佢,佢咪向外索取成咁,你遲早都變到同你家姐差唔多,一睇就屋企資源唔夠,個個都自自私私
隔住個Mon 都聞到個閪啲咖喱味
冇架 佢唔走咪你走囉
咁樣受人氣睇人臉色 仲要比人話bitch ass
咁都唔走 可以點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞