有尼個家姐真係好辛苦

146 回覆
57 Like 290 Dislike
玩種族歧視又係on9
印度人有啲好勤力,日日送外賣由朝送到晚
一個月分分鐘搵3皮
樓主言談間好似睇唔起人咁
但又唔講多少少比大家知道你地各自係做啲咩
期間開始上tinder搵左啲印度人,初時我都唔理,但無意中我見到佢哋啲相好親密,我先知哇原來佢哋識左幾日已經發展得咁快。

同尼個印度人一齊之後,佢個人嘅狀況更加差,以前會幫手一齊煮下飯,變到成個人好懶,瞓極煮唔夠,夜晚唔翻屋企又唔會交代聲。

俾印度人同化左
佢上返邊間u既酒店?
對印度人無好感
職場見過好多都係大仆街
其實大家都成年人,你冇責任要管佢亦都管唔到,無謂俾呢啲所謂既親情綁架啦,大家各有各生活咪算囉
痴屋企住除左忍都係無咩SAY嫁啦
一係走 一係認命忍
除左阻左訓教抵屌,佢d私生活佢唔想你地插水就算啦,做好自己
搬屋 驚使錢就搵fd夾
上網應該都搵到同類人
一係就癲過佢
呢啲自私精唔會改 淨係會話你大仆街阻住佢煲劇
除咗阻到你訓覺呢Part屌得啱,其他果D好似唔關你事
可能你家姐好快會結婚呢
你自己唔搬就只有忍
一係你搬一係佢搬
呢啲情況老母就算知都唔會理
你好!
在你的文字中感受到你正面對着很大壓力和痛苦。自己一個人承受着,真的不易。如果你不介意,讓我們陪伴你一會,好嗎?
你可以進入網站內的『Chat窿』 https://chatpoint.org.hk/ (星期一至五:下午4時至凌晨1時;星期六、日及公眾假期:晚上8時至凌晨1時),和我們的義工傾傾吧。

我們願意聆聽你的心聲,伴你一起走過這段艱難的時候!
以為係假膠開post

起底又好似幾真
嘩哩句勁呀

如果冇「就」字會唔會更好?

有本事搬出嚟住
冇本事唯有忍住
麻煩你坐時光機,返去同佢爸爸媽媽講
都認同

唔係人人都想向上流,特別是沒有什麼天份的那一群,有時可能平平淡淡會比較開心
我又唔認同

好多印度男士女士啲輪廓都好靚

當然如果係唔鍾意深色皮膚就冇偈
認字特警都睇唔明
高種姓個d 咪靚,基本上你係印度見到靚仔女9成都係有錢
去先達
我未去過印度,我只係停留喺香港見到印度(可能部分係巴基斯坦)嘅人

其實好多時只係衣着打扮影響咗個感覺
人在加拿大
暫時冇見到印度靚仔
所以暫時唔同意你既講法
公道講番句 女仔靚女機率比較高 男既真係少
樓主一定係埋怨撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞