[本地足球] 2024/25 港超聯、亞冠二及香港隊討論區 (27)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
真係轉投頂級咩?
睇網上資料
21-22 Al Jazirah Al Hamra
22-23 Al Dhaid
都係甲組(第2級)?
仲要第二隊兩季都排名低啲
其實垃立知唔知自己簽緊啲咩
連球員踢咩聯賽同位置都可以搞錯
但係羅梓龍仔一仔(北上前) 都冇乜進步
里奧下年夠期啦
位置錯唔曬嘅
印象中之前睇球王片佢有時會出現喺前鋒同左翼位
同埋之前巴辛都係踢本業中場踢到要借走 但踢前鋒反而翻生
應該比入場睇留言好似仲要唔收錢
巴辛好撚勁
朱sir 金sir都是無辜的
理性討論
佢唔升,搞呢啲嘢對香港足球有咩幫助
定純粹食老本賣情懷
今年會唔會每場主場都坐爆
佢竟然入到助教團 Kim 蛇個陣個似只係做技術總監,係咪因為有踢過國家隊有光環?
Sure la 仲要踢過世界盃
日韓一線,咁二線真係中港
米基爾菩薩都係阿甲級數
https://www.instagram.com/p/C-4UnE2y_Vh/

kelme_hk

24 / 25 均業北區比賽球衣正式登場!

是次我們聯手推出了四種極具特色的漸變顏色系列,當中由紅、海軍藍和青檸黃色為主打。

橙紅色球衣代表著北區的熱血和激情,流線格紋的設計配上鮮豔的橙漸變紅色,無疑使得整個球隊散發出對勝利的渴望。渴望每位球員球員穿上這件球衣時,就像是披上了勇士的戰袍,必將為球隊爭奪更佳成績。

黑中帶沉實穩重的海軍藍色球衣則彰顯了球隊的穩重沉穩,而精緻的細節設計又給人以時尚感。對於渴望為球隊喝彩的球迷來說,這款球衣絕對是容易配搭的不二之選。

另一款是龍門的兩款球衣,採用了青檸色與淺藍漸變的球衣。這種顏色寓意著北區球隊的根基深厚、生機盎然。

這四款球衣必將成為追求自然風尚的球迷的心頭好。

無論是熱情如火的橙紅色、成熟穩重的藍色,寓意年輕的淺藍色,還是生機勃勃的青檸黃色,北區球隊的這四款球衣都必將成為球迷的至愛。

香港零售價HKD$499

其他北區的產品系列亦已在網店上公開發售。
多謝支持千奴 堅堅
對中西區果啲有可能嘅
大理文波衫係咪第一柒
質地似一扯就爛
龍城同北區都是紅底黃字
愛國了!
南韓足協唔識波
大埔
大埔其實睇耐咗有啲順眼 理文都係唔順眼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞