[本地足球] 2024/25 港超聯、亞冠二及香港隊討論區 (27)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
https://www.instagram.com/p/C-vAPz7yjYn/
𝙈𝙔 𝘾𝙧𝙪𝙨𝙖𝙙𝙚𝙧𝙨 𝙭 𝙔𝙖𝙠𝙪𝙗𝙪 𝙉𝙖𝙨𝙨𝙖𝙢 𝙄𝙗𝙧𝙖𝙝𝙞𝙢 𝙁𝙤𝙪𝙣𝙙𝙖𝙩𝙞𝙤𝙣

球隊與伊巴謙基金會攜手共創希望的未來

在迦納的每一個角落,有無數的孩子、婦女和弱勢群體,渴望著更美好的生活。如今,這一夢想不再遙不可及,因為我們的球隊與伊巴謙基金會(Yakubu Nassam Ibrahim Foundation)攜手合作,共同努力,為那些最需要幫助的人帶來希望和改變。

伊巴謙基金會是一個承擔社會責任的非牟利組織,專注於改善弱勢群體的生活質量。透過提供衣物、食品、庇護所及技能培訓,基金會致力於創造積極的變化,讓每一個生命都能閃耀光芒。這次與我們球隊的合作,將進一步擴大這一努力,讓更多人受益。

#mycrusaders #伊巴謙基金會 #foundation #society #peace #love
你話伍健只識搞u35, 一仔就係u仔樣板
仲有于楊
佢去中甲嘉定匯龍未啊?
哇,贏到Kevin Muscat
算唔算低分
想問係邊個Miss計咗錯失絕佳機會
今季某隊平均年齡已經高過傑志
多謝支持太陽國際
進攻方面拉低咗,11打10佢焗住球球都要上
睇翻其實都係守強於攻,佢啲傳中

可惜跑得都係慢,本身呢啲大隻左閘縮喺後場基本上冇人過到,睇教練點樣用
吳曦係好出名嘅b2b中場,而且腳法搶點傳中都唔錯,樂仔可以學吓
佢球球死球都要上去攻

生波又要overlap,如果manafa喺度佢唔一定球球都要上,可惜今場係老嘢打右閘
練速度就得,防守一鳩嘢撞開對面就得
錯失絕佳機會擺明係豬辰杰爭波射嗰下
佢唔爭一仔入咗
11打10嗰陣先係咁姐
咁爭波射都唔關一仔事啦唔係咩
你見個教練本身都唔想換走佢 咁睇落對佢上去都幾滿意啦
余煒廉果然放咗去右閘

咁樣我哋係咪要對阿凱另眼相看,上到去依然係主力踢中堅
咁佢踢閘係唔錯嘅 冇話唔踢得呢個位啦
是日重點:
1. 徐宏傑勞烈斯繼續冇影
2. 一仔今日好多鏡頭可惜自己唔爭氣抽筋
3. 茹子只有一次搶斷,略顯下滑,但進攻方面幫到好多手
4. 安永佳後備上陣球球波都頂贏,不過冇乜用
5. 台狗安以軒梅開二度+邦本宜裕降維打擊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞