[本地足球] 2024/25 港超聯、亞冠二及香港隊討論區 (26)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
要草靚擺將軍澳咪得
啲位你擔櫈仔整出嚟?
東方果組有日職球隊咪好啲 香港有班日職球迷
打做亞冠水平嘅球隊諗住得六千人睇?
理總真係on99
呢啲對手同我講話會多過6000人入場?
亞協level嚟咋
你話東方嗰組就話啫

咁撚多不滿,自己直接dm理文/喺po下面留言啦
第一次踢正賽,柒嘅機會都大,用個咁大嘅場真係想比人炒幾粒
咀炮王啫條友,邊夠膽喺現實中鬧隊波
Yes
我同兩個假日本姨姨入場
有日職球隊,應該最少有2-3千額外球迷入場,講緊從來都冇睇開香港波嘅人
大家留唔留意到東方對老鼠同理文對曼谷聯係6點開波
擺大球場應該會蝕錢
WELCOME 1️⃣1️⃣ 古杜拉 Weverton Gudula

本會歡迎古杜拉加盟!將會穿上11號球衣!

今年22歲的古杜拉來自巴西,在場上司職翼鋒,身材不高大但靈活速度高,擅長邊路推進。來港前曾效力巴西州聯賽球會Parintins FC、AE Paracatu等球會。

與隊中幾位巴西同鄉一樣首次外出踢球的古杜拉,感謝上帝給他這個機會:「同時也感謝球會管理層和隊友,我有一種非常好的感覺,我的目標是盡力成就一個偉大的賽季,以及爭取冠軍。儘管我們有隊中很多是年輕球員,但團體非常團結,我們正在創建一個家庭!一切都需要鍛煉並期待收穫!」

球員資料:
姓名:Weverton Gudula
中文譯名:古杜拉
出生日期:2001年9月9日(22歲)
國籍:巴西
位置:翼鋒
身高:165cm
球衣號碼:11
曾效力球會:
2024 Parintins FC
2023 AE Paracatu
2023 Batatais
2022 Perloas Negras

#均業北區 #港超聯 #古杜拉 #WevertonGudula #WELCOME

巴西何瀧浩
到時又有班on9走出嚟,屌主隊做乜安排6點開波
講真外援咁細隻真係要慎重簽,明明南方人都係矮細靈活型,養好佢哋仲好啦
呢張差少少啫 其他相蘑菇姐屌打拉
唔好睇少南定同曼谷聯
18:00開
南區黑妹好撚正呀屌
咁即係話香港高1-2班波? 咪係都要睇佢哋啲新外援點 定係嗰邊已經開季
球會就係

香港對台灣既話我覺得頂盡64波
球會賽往積係高一班波
我哋有關鍵王陳肇鈞,同台仔對撞一定唔會輸
都係撐我蘑菇姐
對台灣都好難話食硬 見人哋之前好似係咪對泰國都踢得唔錯
球會賽定國家隊先
理文作客蒙古都係贏2-1咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞