[本地足球] 2024/25 港超聯、亞冠二及香港隊討論區 (26)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
真係好慘, 斷唔到尾咁

Himovenpick都正常過加藤屋
唔係
唔係得呢單有跡可尋
佢返西班牙退休la

完全港超化了
Btw 新一季有冇精液杯?
https://www.instagram.com/p/C-r-TcCSmWH/
激昂青春,盡情舞動 - 標準流浪 24/25 主場客場球衣登場。

「熱血」就應該在球場上盡情舞動!💦
本季使用深藍與淺藍波浪紋,不僅能展現您的個人風格,更能為您增添無窮的青春與活力。

深藍色浪紋散發著沉穩和高雅的氣息,彷似一個成熟穩重的領袖。

淺藍色浪紋則帶來清新自然的感受,就像一股躍動的青春活力。

兩種色調交錯,如燃起夏日青春之歌,在球場上奏響最動人的旋律。

本季球衣物料上,我們採用先進升級的電腦針織提花機,運用智能多層特殊空間立體結構生產的編織技術,原來材質是合成多種消光原料,合理地排列分布到各層織造結構內,能讓球員減低重量及充分透氣,吸濕效果又整體提升,高效的透氣可以讓球員擺脫粘身與摩擦的不適感覺。無論是正式比賽還是日常訓練,本季的球衣都能為您注入勇氣和力量,成為全場焦點。

希望球迷能與我們一起在球場揮灑青春,用熱血和汗水譜寫屬於自己的精彩人生!

立即預訂標準流浪24/25 的球衣,一起在賽場中綻放最耀眼的光彩!

零售價為港幣HKD : $499 ( 如需加印字+$100 )

標準流浪其他商品也在網店發售!

Kelmehk.com

#kelmehk
#bcrangers
#hkpl
#標準流浪
外國真係有隊女足
頭三件直接打包!伊朗手足!
港伊友好!
我島柏文

希望台企甲前三球隊能夠跟港超球隊打友誼賽交流交流
也可以跟亞洲職業俱樂部切磋切磋

但這需要贊助商根企業財團大力支持還要雙方俱樂部 足協合作協議

可以說台灣前三隻已經是職業豪門的等級了
希望以後可以促成亞洲球隊來台打友誼賽交流

台企甲前三球隊水平去唔去到北區level?
叫佢自己出資搞啦
諗起2021亞協
唔記得潘文傑定ppt啲台仔信心滿滿覺得食硬理文
點知十分鐘收工
好似潘文傑 可能果陣以為唔係傑志 其他球隊都係廢 明明u23都可能勁過佢地
返緊工 唔得閒
不了
潘文傑呢條友就收下皮先啦
瓏門黎講真係算垃圾
慘在台灣到依家都要繼續靠佢
半職業就算省仔
好似潘文傑 可能果陣以為唔係傑志 其他球隊都係廢 明明u23都可能勁過佢地
半職業就算啦省仔
U23又未必
忍得有幾辛苦球員自己都透左少少啦
流浪同北區嘅中間咁上下?
有無咁高呀
我expect北區同SSP中間左右咋
差唔多有睇理文亞協嗰場,對面係連運個波上前場都唔識,淨係識拖時間同大斬
良心
真,搵埋女足會正啲
例如:單數月份用男足,雙數月份用女足
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞