美國游泳專家分析潘展樂破游泳紀錄原因

240 回覆
232 Like 19 Dislike
楊明好似都係依招
因為他保持一隻眼睛在水面上,另一隻眼在水下。

CLS
你老母做雞=你條女都做雞?
個個比賽都係㗎啦
中國人邊有可能快過鬼佬
肯定係食左藥
今屆田徑0東亞男獎牌(0金0銀0銅),8白男金,3白男銀
咁即係話全世界其他泳手姿勢係錯?
唔吹波仔普通人坐硬
https://www.reddit.com/r/Swimming/s/W5fuxQlTR6
人地美國國內都質疑緊
你就含到雪雪聲我睇唔到我唔知
駁嘴連半個論點都冇
老實講你仲衰撚過cctoy
Reddit
係係係又唔計

https://youtu.be/pAkrK7rLpJk?si=wkz2MGwzfLT_Re3d
自己睇啦Greg Doucette有理有據
佢唔係奧運其間食興奮劑比人周到,而係平時常規訓練要驗興奮劑,佢走曬數先比人罰

唔係淨係奧運先唔比食興奮劑而係平時都唔比食,ok?
呢類運動嘅玩法係,每日啪興奮劑訓練,咁就可以由一日游10個鐘變一日游12個鐘,咁咪訓練得多過人。你奧運之前嗰晚食,有鬼用咩
屌你啦你睇下佢出庭作供講啲乜野先
仲肯瀨佢屎眼覺得佢可能冇食嘅

佢冇食嘅,洗一年匿埋4次一次都唔肯比人驗?講緊一次係已經斷正見到佢本人,佢都唔肯屙
好基本
就咁睇唔出同其他泳手有咩特別之處
你條撚樣真係周圍9up
孫楊呢條友連大陸人自己都唔撐佢一早就有前科比人捉過禁過賽 之後再暴力抗驗(你自己諗唔係身有屎點解要咁做啦)比人禁賽8年 上訴得直你老尾
佢比人禁完全唔係呢個原因
你係咩時空轉生過嚟?
唔識嘅野你就靜靜地,根本連新聞稿你都冇睇過就9up

國際比賽泳手平時唔比賽嘅時候,必須要一年隨機藥檢足夠次數,防止佢地訓練時食興奮劑
孫楊係多次no show+有當場拒絕藥檢,先比大會申請禁賽

佢再比人鬧比人永ban係打官司嘅時候嘅事。佢配唔配合唔係重點,重點係傻閪都知平時抽檢你死都要死到去,佢都夠膽次次no show,咁都唔係啪左野?
又唔見其他中國泳手比人告?
但係如果真係藥咗
即時驗尿驗唔出?
咁我睇嗰個資料應該有誤
篇文話佢係掟爛樣本俾人Ban
果啲偉哥嚟
佢地班CCPTOY腥港仔只想破壞連登
所以咪用癌細胞既破壞法
點玩都係破壞你宿主(連登)
只要全香港有人係藍絲,全香港人一定係藍絲
屌你老母, 兩個月前先完禁賽, 撚有"恢復比賽資格好耐"
唔講有無食藥,樓主條片廢到一個點 …
都唔係分析 … 解釋唔到佢點解比其他人快咁多

佢講啲 point 似 compare 普通人同佢比多啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞