美國游泳專家分析潘展樂破游泳紀錄原因

240 回覆
232 Like 19 Dislike
連登仔:華人之光 係歐美英國 你地仲受唔夠白皮鬼歧視?
講得孫揚都知完全唔知咩事係到鳩up
孫揚係明顯到唔肯做測試
潘係次次有驗根本驗唔到有野
擺明兒登仔乜都唔知又無睇但要係到鳩屌支那
咩都唔洗知懶得睇, 但要搵野屌
收咗中共錢
人哋識破冰轉身又同你講咩
你咁講又好似真係
其他運動員好少一開po頭幾個回覆已經「連登仔話乜乜乜」
咁多真心膠
你有冇日日食小林制藥啲產品啊?
一有人讚下潘展樂

cctoy第一個反應:孫楊xxxxxx

其實東亞人係游水唔差
男同女拎牌唔少見
只係驗唔到,一定有食
連登仔:屌你,乜嘢運動科學?計我話,一係新藥,一係驗藥出錯。總之唔難,佢垃圾嚟
點解呢個post個個喺連登講野但又屌所謂連登仔
唔通平時搭開車去青山鬧人痴線
講真,美國你估無咩
根本係奧運入面,呢兩個大國一定都有用藥啦
你講到支那有好多前科,美國夠有人用藥啦,跑步又有,韻律泳又有
因為次次屌親都有閣下呢啲人對號入座
上開連登又唔係連登仔 似精神分裂多啲
專你個西咩,人地個個世界級,帶把教練,科技團日日睇片360分析動作,佢條垃圾就睇youtube 話哩個動作唔啱又盛,癲尻線,咁撚勁,人地請去教啦
其實食新藥叫作弊咩? 都唔係禁藥
上訴得直係減刑咋 當左佢有罪嫁
照你邏輯酒後駕駛死都唔吹波就當冇飲?
香港法例都係唔驗當飲左
美國澳洲一定係真實力唔係靠食藥
連登硬係有班榮譽白人
係要追住白豬條撚含
以為鬼佬真係當佢地自己人咁
臭蟲論源於是20世紀中國著名作家魯迅先生寫於1933年的文章《外國也有》。文中魯迅先生諷刺當時的中國人,被批評時會聲稱其他國家也有同樣的錯誤,來掩飾自己的錯誤;其名句:「凡中國所有的,外國也都有。外國人說中國多臭蟲,但西洋也有臭蟲。」
有食藥都可以用哩個方式游,唔同無食藥個泳姿會唔咩
依家講前科呀先生, 美俄你都唔列出黎就講條毛
得啦總知外國也有
女子4x400仲未破到前蘇聯紀錄
究竟蘇聯當時隻藥有幾勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞