美國游泳專家分析潘展樂破游泳紀錄原因

240 回覆
232 Like 19 Dislike
你應該:

"美國俄羅斯中國咁多前科啲人會有呢個主觀諗法有咩問題
怪就怪美國俄羅斯中國佗衰家個名太臭
邊個肉酸我諗諗你真係搞錯咗"

奧組委,泳總驗咁多次都無
連登仔:食新藥囉
總之有冇食藥,係連登仔說了算
唔到奥委決定,亦都唔係睇藥檢

總括來講,食唔食藥,係睇你咩色人種,代表咩國家同埋政治取態
連登藥檢準確性100% 尿都唔洗睇
主流意見:食藥
成班連登垃圾
臭蟲論唔係乜野地方都用到
如果照你乜都搬臭蟲論岀嚟,咁外國一定立於不敗之地只要逢係你講咗支那有乜野衰先,其他人都唔洗再講

支那拎牌,你就話因為前科衰先比人懷疑用藥; 咁點解美國拎牌,你又唔屌下佢地既?

呢種其實唔係叫臭蟲論,只係你雙重標準唔好乜都以為搬臭蟲論岀嚟就當道理啦
咁點解張雨霏冇得食?
全隊拎金肯定會比人懷疑
點先可以做到踢水機器,像渦輪增壓、水上摩托?
美國佬都撐佢
u
勁過有咩問題?
睇連登先知原來中國已經變咗醫學大國
西藥遙遙領先西方國家
身高來說,依加啲00後已經追返哂
只能說上一代太窮冇好西食
明明你自己提前科先
咁自然就比個反證你架啦
你用前科做標準就要屌埋班鬼
唔屌係你盲反中國但係你唔敢認,勁柒

比埋個新case你
美國妹今屆驗到有都照批佢比賽呀拿
中國有未

In July 2024, it was revealed that United States artistic swimmer Calista Liu had tested positive for dorzolamide, a masking agent used in doping to dilute urine samples and tamper with urinalyses on May 13, 21⁄2 months prior to the Olympic Games.[8]

USADA, the anti-doping agency responsible for US athletes, had claimed it was a "No Fault Violation", and allowed her to compete in the Paris Olympic Games as part of the artistic swimming team.[9]
全世界都屌緊某隊個個游完變thanos, 話new drugs cant be tested but seen
同時讚緊潘d泳姿
係得連登仔為我獨醒踩中國捧人哋
連登仔:食左啦,食完都咁廢
係,我都睇得出

申利:每年全民運動日都有游水
你咪就係連登仔囉
你廢過白人就唔好拉埋其他人落水啦
you think you
其實佢無否認過有食藥既可能
之前菲比斯手長腳板大
今次就腳力勁
兩者分別係一種必定係天生能力
另一種可先天可後天
你就真係屈啦
你自己睇清楚佢上訴得直係得直啲乜啦
減刑唔係清白呀
咁你又淨係講美國?你講哂所有有用嘅國家
列個表岀黎話我淨係講中國啊嘛
小學雞淨係講美國?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞