有冇人覺得香港已經進入咗垃圾時間?

165 回覆
430 Like 26 Dislike
香港有兩個黨
共產黨同地產黨,資本同共產主義最衰嗰兩樣齊晒
垃圾時間完左咪吹雞完場囉。想好似足/籃下季努力都唔得

仲有,結果輸左就係輸左,幾時見過法國隊有得贏得返世界盃決賽。港共仍然大炒香港人5:0

香港以前之所以咁好,係比上面堆城市獨特,呢樣野係英國佬造就。咁某党要自閹將香港整到同佢啲城市一樣,仲點會繼續好
踩港?

咁係咪踩中?

根本同一類人
自卑到聽見實話都覺得被人欺凌
廢老巴菲特講過,永遠唔好投資喺一個資訊唔流通嘅地方
根本好多人都心知肚明,唔係點會咁多「朝種樹晚𠝹板」嘅行為
無論中國真係好似鄧小平咁稔會民主要同開放;定係共產黨繼續左傾

前者終會取代香港,人地直接同北京上海做生意就得;後者就,大家有眼睇

香港點都係做唔番 97 年果種繁華,注定歷史任務要完成就係完成,即係佛羅倫斯、 君士坦定堡唔再盛極一時咁
只有中国亂香港先有機會好
所以上面啲人先咁憎香港
覺得香港蠶食左佢哋
都唔敢講一定會好 因為呢啲係運 敗左一次未必有第二次
司徒華李柱銘:建設民主中國
無前景
唔知自己做咩
無咗白手套角色
無埋貨運
科技又搞唔成
不過衰d講句 英國而家都唔係好掂
我淨係見到法國英國衰過香港多多聲
香港頂唔住個樓價會跌幾多?
有冇可能呢兩三年發生?
因為少左批英國白人麻煩友
香港本地華人不知幾聽英國佬話
就算新界鄉黑都同港英合作無間
政府同新聞鋪天蓋地推廣旅遊經濟喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞