柯文哲政治獻金疑雲!會計師「時間來不及」 漏報金額擅自調節9筆申報

263 回覆
26 Like 6 Dislike
貪得40萬咁清廉

仲有呢啲
柯假帳疑雲自曝「差額恐逾2千萬」 黃瀞瑩:他用人出問題

https://ynews.page.link/ZwYsH
白黨班人成日用咁高標準去justify藍綠,又話藍綠兩邊都垃圾又貪腐,結果人地咪用返咁高標準去justify你,白黨班人黃國昌之流又唔服氣,仲女自己啲帳目一樣咁混亂 ,仲衰過藍綠
從來做帳同報稅都係個客果班management 既責任
audit 剩係負責佢出果份audited financial statement 同佢既qualified opinion
所謂既趕時間都係瀨既姐
證明啲白營支持者冇乜打過工
話auditor 幫手去做申報
阿北應該洗定八月十五 京華城加呢單野佢應該玩撚完
條乜柒兩餸飯
簡單啲講就係不停開假單假收據
臭蟲論?
數發部裝潢一坪2萬,民眾黨:天 價裝潢、浪費公帑。
民眾黨裝潢一坪5萬,民眾黨:別 再糾結坪數...
都幾識得洗錢
學姐呢啲on9花瓶無柯p照住
台灣唔同中囯啊 柯文哲
幾正喎
兩段當電影睇一次過睇曬了
日期漏洞睇到O咀

香港而家無呢D節目
直接講大家心中諗到又猶豫唔敢公開講既說話 (驚被人告誹謗嘛)
以前"頭條新聞"假借虛構人物化名去講 , 有少少接近
呢次事件算唔算反面證明 柯文哲 沒有很貪 , 因為不熟練嘛
營業稅果d 申報啊,香港無架
人哋只係負責將d數照upload上去
報未又係民眾黨自己報幾多
人哋就寫幾多
唔係點會成盤數咁核突出街
都唔係架,都要check 架,唔係人地比幾多你報幾多,要分類果d, 佢委外左比會計師樓做,會計師樓一定有部份責任,但一定唔會係全部責任囉,食住花生等繼續爆
Audit佬check嘢未就係睇你有冇單有冇record
冇就叫你自己諗方法補返
佢冇責任管你公司盤數靚唔靚
仲要又唔係幫緊你上市有水抽
冇intention 幫你造靚條數
依件垃圾
永遠都係民進黨最好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞