柯文哲政治獻金疑雲!會計師「時間來不及」 漏報金額擅自調節9筆申報

263 回覆
26 Like 6 Dislike
好似試過有人真係做錯單跟住一鑊熟
成班都智障咖
柯兩單嘢都係國民黨爆料
兩個都係醫生出身,柯以前仲成日單打賴
佢一定係民進黨擺係佢身邊幾十年嘅臥底嚟,幾十年前就估佢有朝一日會成名要做低佢
用喺選舉數入咗嚟嘅數要交代得清清楚楚喺邊度嚟、入咗嚟之後你點用都要交代得清清楚楚用咗喺邊、入咗嚟之後冇用到嘅數都要交代得清清楚楚剩低幾多按照法例捐出去

依家係三樣嘢都唔清唔楚,啲銀碼唔啱、出入嘅理由唔合理、仲有左手交右手之嫌。嗰邊大大小小嘅數監察院都會出信叫你每一條數都要交代得清清楚楚,就算係一百幾十蚊台幣都好。

依家全部唔清楚,日日有加害你嘅民進黨坐喺度嘅監察院四月出信叫你做返好佢重新解釋嗰啲唔清楚嘅嘢,全部冇做、條數上咗去就日日Public咁隨時俾民眾查閱

隔幾個月乜柒都唔做,依家仲要日日自打嘴巴,一係啞咗一係兜到亂晒龍
如果藍白合贏咗佢條數亂到可以拖死埋國民黨
兩黨齊齊完
賴清德做腎臟科就嚟60歲都可以有頭濃密頭髮,係真頭髮嘅話佢真係男人救星
道德的長城、政治的完人、立院不敗戰神、法條的化身、自由的燈塔、民主的防坡堤、正義的北極星、台大英才、康乃爾的菁英、時代的歌頌者
得佢班班腦生草弱智但就當全世界人都弱智
仲有師生戀expert
仲話自己iq157
https://www.storm.mg/article/5232337

民眾黨被人查到假數
解決方法:Cut 哂你D預算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞