2024巴黎奧運乒乓波討論區 (22) 張本美和Hard Carry全隊!

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
覺得高承睿進步好大,小林反而…
唔會
可能會有non official 嘅highlights
佢師傅做唔到既野留返比佢完成
如果32強今場贏咗趙大成,聽日wtt應該 會叫林詩棟去簽名會,然後俾王入決賽
睇莫仔ig早兩日仲得閒到同女朋友去酒店泳池玩水
打近期極hot既石頭,1場半場姐,台灣2個男接到班打到世20水平,未來可見,吊你香港仲係冇男2冇現在冇未來
好似一直都係咁
但奧運男單銀牌 恨死Dima、波叔
你要明白一件事
越後生越青頭先越有機會贏中國
否則你冒左個頭出黎
中國將會有一班人去研究你 模仿你
平野美宇身為唯一一個00後拎到世界冠軍
再睇下佢近年既成績

今日小林啲反手霸王擰差唔多俾林詩棟擋撚晒
冇車走
輕軌?
通宵番黎咁chur?
唔識搭搭咗的士走了
冇錢住酒店
咁又係,薪火相傳好重要
WTT澳門冠軍賽 9月14日 (六)

男女單4強賽
18:30 王藝迪 vs 王曼昱
19:15 邱黨 vs 高承睿
20:00 莎莎 vs 張本美和
20:45 王32 vs 林詩棟

之前share嘅直播網:https://www.90zhibo.com/live/pingpangqiu/
WTT YouTube要用其他國家vpn先睇到直播
或者用日本vpn睇 テレ東卓球チャンネル YouTube
now 671都有直播 (比$ sub左SPOTV2先睇到)
有冇去玩兩手先

睇返片王皓今日塊面好黑,場波輸左頭也不回走左
奧運同澳門都隔左半個月
王皓好似無抖過咁
個樣一日殘過一日
佢自己咪又係心理質素差
Btw邊度有片
東哥救咗佢條撚樣
大肥佬倒輸轉頭,邊個都黑啦
結果兩個輸晒
LSD咁後生已經上到呢個層次 擺明就係超班 撇除排名積分 就咁睇已經係世四 緊隨東哥龍哥32
莊叔
雅典奧運得二十歲係團體第三人,兩個師兄十六強同四強出局,得佢守到入決賽,三屆奧運都入到決賽
除咗奧運冠軍,九大賽冠軍都拎咗八個,同期兩王一馬其他兩位仲爭好幾個title
我真係唔明點解三亞就要笑人
世界第二明明已經好強 (只係奧運 其他世界冠軍拎晒)
打法乾淨利落有觀賞性,直板橫打領域係宗師
而家班後生除咗廢之外,仲遮球,全部都搏前一板,賭大細咁一啲相持都見唔到,咁嘅球真係好難睇
32強,林詩棟,上面留言吹棒嘅姓高嘅台仔,甚至連孫穎莎,全部都遮球
連各國主力都靠遮球作弊,遲啲奧運可以睇到十五分鐘一場波,所有球都直接發球得分,唔撚使打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞