2024巴黎奧運乒乓波討論區 (22) 張本美和Hard Carry全隊!

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
其實我唔識夠鐘呢首歌,聽完東哥唱先識,依家成日口upup想哼
spotify幾時可以有東哥studio ver.,有冇邊間唱片公司做個好心俾佢翻唱
乒乓波連啲奧運金牌都有肚腩
清做左東哥頭號歌迷
女雙決賽4個削球 最後一分先嚟數板
然後one two three就收工
發完惡夢扎醒第一句都係夠鐘死心了
期待東哥黎香港 但覺得到時主角都會係太子同太子女
香港人識王楚欽咩
我公司同事淨係睇斷拍新聞先知佢個名 奧運完咗都唔知佢咩樣
反而樊振東上屆奧運同馬龍一齊打大家都識佢
我意思係官方介紹同表演環節會偏重佢地 我就梗係想睇多啲東哥
應該唔會掛?香港d主持邊識咁多
最偏重應該係馬龍嬋妹同潘展樂就真
陳夢都有可能 兩次金牌
wtt中國原來仲有馬龍
東哥
交換球拍
龍隊退役定兩個一齊退役
退啦,太子啲飯癲㗎
靠你喇,唔好俾人蝦東哥
同佢好好道別
俾佢知道仲有人支持佢
兩個都超級全滿貫 球技好人又好 一齊退啦 享受人生
張繼科係咪唔可能會喺國乒做教練或者其他職務?
岩岩睇完就見到清po左 睇完真係好心痛東哥 好彩奧運頂住壓力贏咗 否則輿論真係唔敢想像 反而32強出局就可以當咩事都無發生過 好嬲
奧運後再留言
唔會覺得黨會俾樊鎮東退役
黎緊4年男乒明顯好靠佢孭飛壓場
而家係俾佢擺下款啫
遲啲國家俾下台階佢佢就好歸隊啦
支持東哥退!放長雙眼等王32擔大旗啦
龍隊都有送俾許昕
許昕有出po但龍隊無轉發有留言
好好笑黃雅晾叫許昕轉送俾佢
許昕叫佢去香港搵龍隊要
好快就有
咪睇下澳門同北京打成點
雖然左抄右抄,但依條片做得幾好
東哥訪港企第2排
男乒單打最多人睇但俾人當透明
東哥成個歷程由頭到尾講哂出黎
東哥明明就世一,背後啲人唔俾佢出賽,又唔俾資源佢,冇人祝福佢之餘仲要俾人鬧,洗橫手格硬搶走佢個世一
咁艱鉅都只靠自己拎到金牌,臨場心態勁好,落後好多都炒返人地
不過今次拎完奧運金牌又更清楚睇出高層都係唔會對東哥好,東哥仲係透明人,既然係咁,真係快啲退好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞