[本地足球] 2024/25 港超聯、亞冠二及香港隊討論區 (24)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
左翼有Daniel Bennie
Keller做前場多面手
中堅係Aurelien Almeras
https://www.transfermarkt.com/aurelien-almeras/profil/spieler/931718
佢啲盤扭好撚正
港隊主教練
係咪星期一公佈
到咗香港未?
邊度講?
佢地係同杜俊暉同一間大學 但唔係同一隊波
踢FA Cup & 第8級聯賽呢隊叫Loughborough Students FC 唔係個個都有得踢 同埋佢地大學聯賽都出6隊波

湯翹哲大學聯賽校隊係4th team
足總聯賽自己喺出面踢其他隊 Harborough Town Reserves (第8級嘅預備組) 近乎全勤 隊中Palyers' Player

王逸我搵唔到佢踢校隊嘅資料 淨係搵到佢上莊 同埋應該都差唔多畢業

慕安保華上季足總聯賽Students FC後備出過一次
大學聯賽校隊踢二隊

雲天樂足總聯賽Students FC有出現過喺list但應該無出
但間大學足總聯賽有其他較低組別嘅隊 佢有落場
大學聯賽校隊最高踢過一隊

仲有個做過索察&理文技術分析嘅楊樂文 前季入去讀碩士 喺大學聯賽三隊做教練兼球員 而家教緊卡迪夫城青年軍
景雍竣今日咪踢前面
踢閘係幾年前資訊 而家都仲係未知平時主要踢咩位
保坂個陣啲位置唔作準 球員擺位都係為戰術服務
第8級預備組即係同于揚差唔多
第7/8級一隊同港隊邊緣人差唔多
Lokman

有撚病 白卡文係咪反緊傑既青訓
佢病情又嚴重左
班白卡佬好撚癲
哦原來你有份啊?第一日你班癲狗看台空哂

係我哋呢邊向港隊鼓掌致敬架
噓得
不過你哋記得打瘋狗針喎
連不丹都有
小香港
畀啲主場壓力對面 噓下唔算係太大問題嘅
最緊要兩個嗰90分鐘盡力鬥 完場揸個手傾下計乜事都冇啦
EA不知香港好, 錯把汶萊當成寶
睇到標題就知香港唔會有份啦
瑞士出世瑞士大,點解會無啦啦有供籍
想睇scoutable territories
阿媽係香港人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞