[本地足球] 2024/25 港超聯、亞冠二及香港隊討論區 (24)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
去港會7人賽mark啦
有啲踢完呢個比賽就完約 年紀同能力上又可以即刻踢成年隊
踢下場
咁嘅話可以執下體啲幼幼踢亞洲賽
下場係U16
呢隊人腳係咪唔洗再比烏豬炒10粒
加埋前列斯青年軍教練
仲有前白禮頓青訓學院經理嘅技術總監
球隊最終僅負1球,首次面對曼聯U16的門將石皓心,賽後直言感到可惜,認為勝負分野在於體能:「當然曼聯U16都有球員抽筋,因為唔慣香港天氣,但佢哋都仲有體力帶波、去跑。而我哋隊波可能去到70、80分鐘,已經冇晒體能,整體嚟講我覺得依場波係有得踢。」除此之外,「皓心」又大讚對手技術、速度和比賽節奏相當快,認為屬於一次很好的學習機會。

詹皓臻(右)獲選為賽事最佳球員。(李浚湣攝)

石皓心(左二)、楊焯鈞(右一)獲傑志隊友撐場。(李浚湣攝)

90+4入波 曼聯U16險勝超青聯選手隊
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport/20240809/bkn-20240809220429665-0809_00882_001.html
石皓心高撚咗咁多
係咁上下啦On9cc
https://news.mingpao.com/ins/體育/article/20240809/s00006/1723216259177

吳宇曦繼去年代表港足U18後,連續兩年在此賽事對陣曼聯青年軍。他對球隊最終落敗感到不值,「球隊表現絕對不差,甚至比對手好。始終對手是英超青年軍,基本功很好;擅長保持控球,很難搶到波」。他又深信經過這次交手看見彼此差距,能成為推動進步的動力。
幾時有香港球員踢到曼聯青訓
Tvb講波把女聲邊個嚟?
西班牙啲波爽到

傑志幾時請西班牙教練
踢都唔撚踢曼聯青訓啦而家啲出品廢撚到
我廠仲好
多謝支持Sean Tse
已在陣中
中東大戰一觸即發 消息指伊朗最快週一攻擊以色列
https://lih.kg/3755715
贊B: 油漆工唔計
對上一次 有德甲球隊黎香港係幾時?

好似係Bayern?
10月唔係作客列支敦士登?

11月好似主場對柬埔寨?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞