[本地足球] 2024/25 港超聯、亞冠二及香港隊討論區 (24)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
但啲入楔意識幾麻麻
今場多次作出撲救的港隊U16門將張立衡,賽後未感到沮喪,認為是役雖然未能取勝,但已為他帶來寶貴的經驗,為即將到來的U16賽事做好準備:「我覺得自己嘅發揮唔錯,但曼聯嘅快攻確實帶畀我哋唔少麻煩,臨尾可能因為體力下降所以失多兩球,不過我覺得雙方嘅實力差距並唔太大,呢場波會令我有更力動力繼續進步。」談及自己的不足之處,張立衡希望能夠在站位以及體能方面下功夫,以應對未來更高強度的賽事。

小紅魔3球擊敗港隊U16 兩戰全勝
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport/20240811/bkn-20240811195815253-0811_00882_001.html
希望英國果邊有球會簽佢
O'Shea: Lucas, wanna come?
無工作證
一間球會青年軍已經屌打全香港精英

兩地水平差距真係好大
人地一間球會投放係青訓嘅資源就已經屌打全香港(包括香港政府)

兩地嘅資源差距真係好大
呢個真係大問題 霍生有無辦法搞搞去
兩年前已經係英國讀書 如果攞BNO visa姐係18歲左右入到籍
邊個係比甲青年軍現場睇完
17號 景雍竣
開頭踢到要包腳果個
唔知傑總有冇睇 但其實踢落冇想像中相差咁多
人地未必球球去盡姐
香港足球充滿希望

真。黃金一代+ BNO 小朋友

準備超中趕韓
Bno visa 應該可以踢青年軍?
吓 佢出聲會搞到架咩?
英國內部政策
瞓咗無睇
睇精華唔見香港有威脅埋門
港超聯有冇邊隊出得每個月$7130
幫班小朋友移民英國拎英國passport ,佢哋就會容易啲係英國搵到球會落班
sor 唔熟 咁之前一哥去西班牙搞半年工作簽證係唔係都唔關香港呢邊事?
冠忠.南區足球會 KC.Southern District Football Club

𝘾𝙤𝙢𝙞𝙣𝙜 𝙨𝙤𝙤𝙣 🔴

#kcsouthern #kelme

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞