國際拳擊總會今晚7點召開記者會 就女拳手台灣林郁婷、阿爾及利亞克莉芙的性別爭議說明立場!

203 回覆
9 Like 19 Dislike
"只會搵swyer syndrome人參賽"依家D人成日講完D嘢就屈人曲解打稻草人
更何況佢哋XY都未經證實 係IBA單方面話有
就算當佢哋都係 得嗰兩個就等於只會
連兩米嘅人多咁多 籃球場上多數人都唔過兩米
講到咁易搵 你自己講到咁on9先
只會搵swyer syndrome
更正就更正咗啦,但係你屈我諗要整swyer syndrome組唔係打稻草人?
不過算啦,拗落去都冇用,橫掂你只會整更多稻草人話我on9
咁你一開始講到咁 我好奇想問都係好正常
稻草人三隻字真係廉價 講完鳩嘢我見到 就話更正 再話返我稻草人
隔離post條友講性別認同又唔認自己講
lm等睇佢又更正 你可以繼續同佢圍爐
係呀,更正由只會變做prefer
但每個國家揾Swyer Syndrome 嘅人,有啲揾到,有啲揾唔到,咪又係女子組
想問下係咪有一個Swyer Syndrome嘅人就會改咗嗰個組別做Swyer Syndrome組?如果你個邏輯係咁嘅話咁點夠你嚟呀

再講啦,就算每個國家只係揾Swyer Syndrome,代唔代表XX女人冇參賽資格呀? 你自己曲解就曲解啦,走去每個po屈人論點
廢時你睇唔明,規矩上XX女人可以參賽,而入唔入選係每個國家奧委會嘅事,唔好再屈我話要整過swyer syndrome group岀嚟
你有份參加奧運先要分男女?

而家重點係點定義生理女人
有閪就當係?
你話XX XY黎分係最科學
驗身公開報告再講啦
政治係咁 避開最簡單重點 話題變成雞同鴨講罵戰不了了之
奧委會係點都唔會重驗/公開2人的染色體檢測結果
消息源自國際拳總即貪污即俄/普即一概拒認
話題由檢測變成同俄羅斯角力 拒認即拒絕墮入自證陷阱

即使奧運拳擊有任何改變都係將來的事 今屆點都會如常執行
可否講多啲用藥嗰部分謝謝
主要為睪酮,如果冇控制好份量……
生鬚,皮膚角質增生,大量爆瘡
如發育未完就開始用會更大影響
顴骨、眉骨、下顎突出、長出喉結、聲音變沉

成年女性使用都可以有一定以上「效果」

運動員使用睪酮主要為增加肌肉量及肌肉密度
係健美界算公開秘密
而奥委會係禁止女選手睪酮水平過高
但可以停用代謝或服藥降低體內睪酮

上圖為XY女性,有卵巢,子宮,陰道
其病為卵巢發生病變(可以非遺傳性)
其中一個嚴重症狀為卵巢會大量產生睪酮
情況類似注射「過量」睪酮嘅後果
其實佢兩個即場除褲咪得
完全解決晒所有質疑
咁真係好簡單
應該用睪丸酮level嚟做標準
過咗就食藥降低
奥委會就用睪酮做標準
而且過咗我記得係禁賽
要查查先肯定
更正,天然XX女性
立場佢老母個閪咩
Fact都可以講立場
講咁撚多,咁你冚家入廁所前有無俾人驗下塊閪驗下碌鳩先呀
出世驗咗啦, 寫咗落出世紙身份證
乜你依隻畜牲唔係咁咩
出世紙夠話班男人婆係女人啦屌你老母,我淨係知你隻畜牲入廁所前就無驗,你碌鳩會唔會俾狗食撚咗呀
出世紙夠話班男人婆係女人啦屌你老母
乜你依隻畜牲唔係咁咩

乜你隻畜牲入廁所前會驗咩?
而且你都無鳩, 點都唔怕俾狗食撚咗
係呀係呀, 你驗鳩前驗腦畜牲啦
你隻畜牲兜唔到呀?

你全家有冇驗DNA ?你唔驚你有個xy老母xx老豆咩
你隻畜牲食嘢嗰個咪兜囉屌你老母
你隻畜牲真係兜唔到

你全家唔洗驗DNA ,擺明你有個xy老母xx老豆
係呀係呀, 你有狗閪老母老豆添呀
你唔好將自己情況屈落人地度啦,咁樣更加唔會令人同情你身世
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞