國際拳擊總會今晚7點召開記者會 就女拳手台灣林郁婷、阿爾及利亞克莉芙的性別爭議說明立場!

203 回覆
9 Like 19 Dislike
國際拳擊會反對

奧委會班仆街話無問題
9唔撚搭8
此po已完
JK羅琳真係柒咗
個濕鳩拳會頭先都解釋唔到點解取消資格
走去講台灣係中國一部分

假設真係有人XY佢點解宜家死唔講出嚟澄清
反而9唔搭8
証明XY根本鳩up
俄狗
佢用自己方法估㗎wor
連登仔咁都撐?
連登仔又炒車
IBA條俄狗收咗支共錢搞台灣 拉埋阿爾及利亞女落水扮公正
語無論次無證無據要人自證清白
奧委會證實咗咪得
你係要抹黑嘅除埋褲比你睇你都可以話人係男人
連登仔仇女仇到俄狗廢up都信到十足
咪玩啦

變性男人變女人

普通女人邊夠打

盲反都唔係鳩撐架嘛
無啦啦講台灣係中國一部分
自爆咗佢企支共嗰邊
同譚菜得一樣唔知收咗幾錢
啱啱先用十萬美金俾意大利拳手改口賽制公平
男唔使驗啦,邊有人會假扮男人咁撚戇鳩
條片條友感覺好多語言偽術
空耳聽極都聽唔到有XY呢個字
further rectified就有
咁支支半隊DQ得啦
屌你嗰D咩劉聖書 完全男人嚟
咁都有人撐 特別係嗰d逢台必反嘅打手(eg兩餸飯) 真係好好笑
就係咁樣先容易出事,對家隨時玩牙膏式爆料,等人一攞獎又爆d出黎,到時IOC輸得仲多一係枱底搵辦法叫嗰兩條唔好玩落去,依家上左賊船咁擺明被人食住上

牙乜撚膏 係咁把炮就公開報告
IBA玩到BOXING要踢出奧運 撐俄佬撐到眾叛親離 就知幾垃圾
同聯合國一樣比俄同支玩爛咗
其他國家唔承認IBA另起爐灶
佢又唔抵得要出嚟搞事
搞著台灣真係司馬昭之心路人皆知
你就仆街 比人DQ咗 撐俄佬嘅垃圾組織
得你條垃圾撐
乜撚野

點解我聽唔明
奧委會證實左d乜?
佢最多係驗hormone pass
奧委應該冇用xy/xx做標準
但係末打/唔打pro嘅amateur需要奧運,由其青少年/junior嗰班
天生有閪你真係無得拗 依個最基本 你點都推翻唔到

上面講咩生唔生到仔 扑唔扑到野 依啲根本唔關事 你最話佢生育功能/性功能有障礙 但唔足以構成佢唔係女性

否則有男人不舉又可以話係囡
連登成日post個啲新聞 咩鬼佬出軌 俾老婆切左條J又可以係女

你天生有單一性徵 已經係最簡單既判斷方式
但內分泌水平係的確會影響身體質素
之前亦都有案例因為咁取消資格
呢單奧委會最柒係一言堂當人臭西
指控性別呢啲咁嚴重既問題
加上亦的確唔係無的放矢
對家名義上亦係國際機構
本身賽前就應該首先要公開晒來往報告令人收聲(假如有),人地驚告話你有問題,你未話返護照係女,你有咩證據就拎出黎,人地冇證據拎到就自然自動收皮,而唔係而家咁你當人臭西,結果全世界變左都係質疑你,要你俾證據黎正名自己收係啱
個垃圾撐俄DQ組織就算9數啦
係咁把炮就公開多D數據 唔好問你嘢就答自己love china
咁你了解下件事先 唔知頭唔知路仲咁多爹
咁搞法以後每個國家只會揾Swyer syndrome嘅人參賽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞