原來lojel行李喼都唔係日本品牌

507 回覆
623 Like 20 Dislike
咁你就係懵撚俾智商稅 3-4000 mic
hinomoto 都冇 下次買有hinomoto碌嘅喼試吓 之前同用lojel朋友 去旅行 其實佢個碌好撚一般 hinomoto真係好
不過都有巴打分享過hinomoto唔係咩高級嘢
多謝巴打推介
個碌真係好撚順 我自己屋企本身都有隻samsonite cruv 個碌好撚kick
事實上係 用壞唔心痛
lll
鉛筆?
老闆係個年青富三代,見我果個係好似係西班牙人,用人頗國際化,公司整齊唔亂,見工前有google過老闆背景,你哋可以search下了解多d

我見supply chain工,佢介紹個喼任何位任置都可以維修,所以設計上會耐用,同埋睇埋佢成套accessories ,比我感覺間公司起碼產品有諗過度過有要求,唔似d 19 公司亂咁黎
買法國🇫🇷DELSEY算啦999-1999
牙膏
同一座廠房出品
前門出同後門出嘅分別

亂估
3000我用得開心關你撚事咩
同埋lojel係越南制唔係中國制
仲有佢啲轆同朋友隻hinomoto箱一樣咁撚順,咪撚神化hinomoto
你話朋友隻轆一般係你既偏見好冇
夠期要換
個喼包10年保抵比個價錢喇
上網check 過rimova 好重,呢個26寸喼成5.4kg

Samsonite 呢個28寸只係 2.8kg

巴打識貨
不過佢個把手同篋一樣闊有機會穿唔到pass through
係我朋友話好順都唔得 lojel又越南制???唔係講明中國廠房???
你俾得開心你繼續買 我冇阻止你 俾少少建議又咁激動 真係唔係打手?
hinomoto最新個隻轆都貴唔平
我原本有個proteca made in Japan,見工上去睇哂所有parts 見10年保所以轉會,性價比Lojel會高d
lojel間廠唔係大陸係越南
又日本又台灣又香港又中國
好亂啊
消委會話中國產地喎 唔通消委會fake News?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞