原來lojel行李喼都唔係日本品牌

507 回覆
623 Like 20 Dislike
香港標價係貴好多的,細喼都要4-5千,我係德國買好平。Lojel我都有一個,19年買到依家仲無穿無爛,鍾意佢設計轆又好推。
你on9?
一路講緊個牌子有千幾蚊
日本/台灣買香港都保10年?
on9 lojel就係代表前揭式喎
我等二手
小米算係性價比最高,壓價壓到已經冇廠幫佢地做
用料又好過Lojel
最起碼都用德國PC
唔好咁樣傷害D弱智仔,okay?
話時話UO肯endorse個最fit最大既喼未
新嗰個前開蓋款仲要好輕
又好耐用
第一個lojel 12年前買
換過一次個碌又可以繼續用
唔識同on9講野

上官網見200蚊都有交易,你買千幾蚊都買貴左
小米自己都冇講自己用德國pc你跳出黎就同人講佢用緊
lojel用緊50%回收pc同50%新pc就話佢垃圾大陸野
你都幾撚雙重標準
哪,上網search吓 Covestro係乜嘢先
我都知道你蠢架啦

幫你search啦
Covestro AG is a German company producing polyurethane and polycarbonate raw materials. Products include isocyanates and polyols for cellular foams, thermoplastic polyurethane and polycarbonate pellets, as well as polyurethane based additives used in the formulation of coatings and adhesives.

唔識呢,就唔好係度串人。只係顯得你柒既姐。
哦咪又係德國公司中國制原料
仲以為吹到識飛
你真係on9 我post嗰個唔撚係gib?
我第一句覆話可以免費轆 好抵
你地兩個on9仔自己話要前揭關我撚事呀
好癲
「威路士」扮德國產品何嘗不是?
唔識同on9講野
警世: 呢個係垃圾之最
講緊個手抽個位
我以前有中同大size
2隻都係去幾之次旅行都抽到斷
講緊個喼未裝滿都咁
用開日本城,旅行完返屋企拎晒啲嘢出嚟就揼撚咗佢,抹都唔洗抹
同人唔同命
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞