【Nketiah 再見】阿仙奴24-25季前轉會討論區 MMMCCXXIII

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
半場都過唔到
無12碼
🚨🚨Mikel Merino will be a new Arsenal player .

Arsenal & Sociedad have reached an agreement for 30 million euros plus variables .

The official announcement should occur in the coming days.

The one who has bet heavily on Merino has been Mikel Arteta .

The insistence of Arteta and the economic and sporting offer of Arsenal have been enough to convince Merino.

(@MatteMoretto exclusive)
吃不到的yoro是傷的
睇下點比人破左先,但我地後場無影j同飯,d波真係差d
tier幾
屌你達蛇咪撚再搵韋拉打翼啦 正正經經買返個唔得咩
廢到傻
右翼後備靠佢同牙旺真係等死
Here we go 都講getting closer
屎蛇好波
一黎就俾個下馬威達狗
正選仲有4個未歸隊
中場未夠人 傻要踢左8
同埋左閘有木花會更好
Better than Fab
抵玩
其實利個陣一下大轉邊要1打2,但我地又無用依個優勢
操你妈的罗曼诺。
here we go level
其實車咁解賣人賣得咁好?上年清走猛傻已經收番100m,今年賣+9+又賣到40m,佢地啲人個個咁值錢
仲唔買翼
反伊達?
ai大哥又中
睇緊上季尾幾場咁
唔算話好差
但前場唔想買人嘅話
耶都係放番翼算吧啦
皇馬topic先好笑
唔買翼 唔買前鋒
買埋啲28碎中坑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞