【Nketiah 再見】阿仙奴24-25季前轉會討論區 MMMCCXXIII

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
佐大哥
HWG未
esr 人工平d
好多隊都好有錢 但錢多無用 比人限住唔用得
但真心件衫好岩佐大哥
驚閪咩 啲隊夾埋造數咪得
軌鈕森林嗰堆今個夏天咪造左一盤
學窮 L 疤
嬴 2 次法甲加 5m
嬴 2 次歐洲賽加 5m
咪即係75m買哥頓 另一隊45m買糟糕美斯既概念?

其實咁樣滾雪球真係睇幾時出事

雖然75買 攤5年 每年17
收入45 一炮計

但你果17真係每年累落去 過多幾年會唔會出事真係無人知
ESR仲有潛力掘下,NK見哂頂
類似 不過呢單應該唔關猁事
佢地本身都財政健康
psr 個漏動就係可以賣青訓造數
隊隊交換青訓 啲數造靚晒 但害左啲球員
唔夠靚仔
有價當然好賣
你期望啲咩
條友廢撚到on9
最撚廢嘅14號
我估買埋mm之後,可能mm同飯輪住打8號位。一個上左去,另一個就逗後變6。唔似而家打實一個位。 佐派都係後備
其實縱觀而家球壇上都冇幾多個可以打到單6,我估買花就係為咗推多個上中場幫佢

所以未必需要MM落黎幫,更可能係花加派/飯 雙pivot
官酸未(肥路)
伊度:我們改變了人們對阿仙奴的看法

伊度接受Men in Blazers訪問,當中談到他如何作出困難的決定以重建球隊、他對成功的看法、雲加教他如何管理球隊、簽入球員時考慮的三大元素等等。

伊度:「在我職位的角度,我對我們非常自豪。我認為我們改變了人們對阿仙奴這間球會的看法,這和以往不同了。

當然我們希望贏得冠軍,但對我來說如何贏冠軍是重要的。我希望能夠以最佳的途徑去贏得獎杯。我想人們看到阿仙奴時會為我們驕傲,因為我們以正確的方向去贏得冠軍。

當我來到阿仙奴時,差不多每個人都已經年過26-27歲、拿高薪、沒有交出良好表現。當你的球員有這三個情況,世上哪一間球會會願意花錢買你的球員?沒有。」

Jason@傑出阿仙奴

度哥
有冇人可以發明返老還童藥俾老派食
強項: 同牙達一樣名
買翼先出黎鳩up啦能樣
如果派對返老還童,倫敦啲囡囡會好危險
度哥有苦說不出
availability is best ability

富臨算唔話得無情白事送30m比我地
最後個段睇到好撚燥
依家情況好咗佢賣人咪一樣咁廢
世上哪一間球會會願意花錢買你的球員?沒有。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞