【Nketiah 再見】阿仙奴24-25季前轉會討論區 MMMCCXXIII

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
影唔係話借左出去嗰幾年 阿記都照有幫佢註冊 所以計?
防中後生有 Rice啦
左8留比呀旺姐
MM就係我哋嘅Rodri
其實驚唔驚? 之前佢踢過紐卡素敗走
傻哥踢車路士都敗走
NK係我地既下欄
達狗蛇踢阿仙奴都敗走
Nketiah is in the room
幫拎歐聯都敗走

拎得個fa cup 當明叔
熱狗想搶Neto
https://x.com/karthikadhaigal/status/1819012863861678393?s=46&t=UTClAjQ8E46pMM_f_JoGNg

🗣️Edu - "Of course want to win titles but how are we are going to bring it is important to me. I want to win in the best way possible. I want people to look at us and say i am proud of you guys because you are winning the right way"

(@MenInBlazers )

睇完對利 好閪波
奇打CCB無上波
耶打前停波都無
黑兒打右真係無用
真對sana又係漏動
奇打中堅點會帶波上前
耶打前點會停到波 一攞個波嗰下只會比人撞跌
黑兒其實有啲似托 回番中場做駁腳
真嘅缺點就我呀婆都知
走左啦 去西班牙4級聯賽比人解埋約
依加無業
希望好事 特登試一鑊
奇打右中堅始終都唔係最佳位置
佢左腳左中堅,如果留隊就做加比爾sub

其實而家除咗esr 同nk 差唔多傾掂
其餘 Nelson/奇/真高/藍/白T都好似十劃未有一撇
睇嚟今季反度贏
Nelson奇應該甩到
真高唔覺得達想賣
藍太貴無買家 平又唔願放 借走對大家都好
白T解約
真高真係幾kic
同達完全無擺佢打返中場(後備)嘅想法
真高點踢達波中場
做實事啦
咁多嗲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞