【Nketiah 再見】阿仙奴24-25季前轉會討論區 MMMCCXXIII

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
咁呢單嘢佢自己係最身深受其害,只可以話佢點解咁蠢做啲咁害人害己嘅決定
呢點應該都幾大關係。
今季好左啦
Esr 30m
Nk 2xm
黑T老公狗有賺離場
奇哥應該都有賺
白T本身都執返少少但條撚樣又傷
藍身價太高無報價都無計
係Nelson處理得比較差
佢收40k
講真,清走2隻間諜先

唔走一日都冇運行
上年拎左我地4分
最緊要愛國
如果係暪傷係去踢世界盃歐國盃依啲大賽都算
屌佢暪傷去踢場濕鳩友誼賽
熱血受傷
之前賣人永遠係最後一年約走,比人㩒價㩒到傻,仲要有啲係傷到半殘,都賣唔到好價。而家賣兩個後備青訓都有錢收,係雲加時代真係唔敢想像
仲有班25狗
伊度:我們改變了人們對阿仙奴的看法

伊度接受Men in Blazers訪問,當中談到他如何作出困難的決定以重建球隊、他對成功的看法、雲加教他如何管理球隊、簽入球員時考慮的三大元素等等。

伊度:「在我職位的角度,我對我們非常自豪。我認為我們改變了人們對阿仙奴這間球會的看法,這和以往不同了。

當然我們希望贏得冠軍,但對我來說如何贏冠軍是重要的。我希望能夠以最佳的途徑去贏得獎杯。我想人們看到阿仙奴時會為我們驕傲,因為我們以正確的方向去贏得冠軍。

當我來到阿仙奴時,差不多每個人都已經年過26-27歲、拿高薪、沒有交出良好表現。當你的球員有這三個情況,世上哪一間球會會願意花錢買你的球員?沒有。」

(整段訪問的影片在留言區)

Jason@傑出阿仙奴
阿迪達和伊度?
似係
小愉尼基,這幾年我很快樂。
球壇上仲有冇伊亞達度
伊度+亞達
伊度用實力收反度皮
佢買唔到翼
我廿年迷度都要反佢
你邊有20 歲
佢唔撚買翼唔係反唔反咁簡單
係佢要即刻死全家
今年無得追麥子老鐵既HWG 無乜癮
伊度同達小心買人姐 黑美斯,韋大哥前車之鑒
買搽落寶暈?
【轉會傳聞】TimStillman:BK Häcken的攻擊型中場(也能打邊鋒)Rosa Kafaji將加盟阿仙奴的傳聞是有根據的,而且交易有可能會達成。車路士、巴塞、里昂也對這位21歲的天才感興趣,但阿仙奴有信心可以簽下這名球員。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞